Νέα μαρτυρία για την αγνοούμενη πολύτεκνη μητέρα στα Χανιά - «Την σκότωσαν και την εξαφάνισαν» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Νέα μαρτυρία για την αγνοούμενη πολύτεκνη μητέρα στα Χανιά - «Την σκότωσαν και την εξαφάνισαν»

Κατηγορία Κρήτη στις   9:10 π.μ.  |  Δευτέρα 29 Μαΐου 2023
Οι συγγενείς και οι αστυνομικοί που τρέχουν την έρευνα μετά την εξαφάνιση της πολύτεκνης μητέρας στα Χανιά, αισιοδοξούν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις…


Οι έμπειροι αστυνομικοί ανέλαβαν την έρευνα σε συνεργασία και με το τοπικό τμήμα για να βρουν τον ή τους δράστες που χτύπησαν και μετά εξαφάνισαν τη Σανίκο Τσαούσι 75 χρόνων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022. Φαίνεται πως οι κάμερες της περιοχής και τα στίγματα της κινητής τηλεφωνίας «μίλησαν» για το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το πρωινό.


Η άτυχη γυναίκα είχε πάρει τον εσωτερικό δρόμο του χωριού προς το νεκροταφείο για να πάει στο σπίτι του γιου της, που ήταν τραυματισμένος από τροχαίο. Το αίμα που βρέθηκε στην άκρη του δρόμου που πέρασε, «μαρτυρούσε» το έγκλημα που είχε διαπραχθεί. Η αστυνομία δεν κινήθηκε έγκαιρα, με αποτέλεσμα η βροχή να το ξεπλύνει και να σβήσει τα όποια στοιχεία υπήρχαν στον τόπο.


Όλα δείχνουν ότι κάποιο αυτοκίνητο τη χτύπησε και οι επιβαίνοντες σε αυτό, την εξαφάνισαν ζωντανή ή νεκρή. Η οικογένειά της όλο αυτό τον καιρό οργώνει κυριολεκτικά την περιοχή και ζητά από κατοίκους που ξέρουν, να μιλήσουν και να βρουν ό,τι έχει απομείνει από τη μητέρα και γιαγιά.


Ο γιος αλλά και οι νύφες της αγνοούμενης είναι πεπεισμένοι ότι έχει βρει τραγικό θάνατο, αλλά τονίζουν ότι ακόμα κι αν κάποιος τη χτύπησε και την εξαφάνισε, δε θέλουν να τιμωρηθεί. Αρκεί να βρουν ό,τι έχει απομείνει από εκείνη. «Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, ούτε της άξιζε να την χάσουμε, ούτε να μην ξέρουμε πού είναι. Είμαστε 7 οικογένειες που θέλουμε την μητέρα μας, δεν μας νοιάζει να τιμωρηθεί κάποιος. Θέλουμε τον άνθρωπο μας, να έχουμε ένα μνήμα, ένα κερί. Είναι το μόνο πράγμα που ζητάμε. Να μιλήσει κάποιος από αυτό το χωριό, να μας τη δώσουνε», αναφέρει η νύφη της.


Ο γιος της, Δημήτρης εκτιμά πως οτιδήποτε έγινε, έγινε στο νεκροταφείο, πράγμα που όπως αναφέρει του το είπαν και οι αστυνομικοί. «Την πήραν εξωγήινοι ή την χτύπησαν λένε οι αστυνομικοί. Μας ενδιαφέρει να την βρούμε και να την πάμε εκεί που είναι ο πατέρας μου».


«Μου κάνει εντύπωση ένας εργάτης στο νεκροταφείο που είπε πως είδε την μάνα μου να ανεβαίνει και του είπε “καλημέρα”. Σε μένα είπε αλλά και άλλα στην αστυνομία. Τα λέει μπερδεμένα», τόνισε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ο γιος της αγνοούμενης.Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html