Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει πως όλη η οικογένειά της είναι άρρωστη επί μήνες λόγω... ακραίας μούχλας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτει πως όλη η οικογένειά της είναι άρρωστη επί μήνες λόγω... ακραίας μούχλας

Κατηγορία Lifestyle στις   10:37 μ.μ.  |  Πέμπτη 11 Μαΐου 2023




Δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστή ηθοποιός αναφέρεται στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά της, αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως πλέον οι γιατροί ανακάλυψαν την αιτία.


H ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε πως επί μήνες τα παιδιά της ήταν άρρωστα με αναπνευστικά προβλήματα και βρέθηκε για ακόμη φορά στο νοσοκομείο, καθώς όπως αποδείχτηκε επί μήνες εκτίθεντο σε «ακραία» μούχλα στο σπίτι που νοικιάζουν.


Η τηλεοπτική «Ντόνα» του Beverly Hills 90210 δήλωσε ότι τα παιδιά της, ηλικίας 6 και 10 ετών, για μήνες αρρώσταιναν συνεχώς: «Να 'μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει», έγραψε.



Μάλιστα, τόνισε ότι κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησε ότι τα παιδιά της κοιμόντουσαν διαρκώς και ζαλίζονταν όταν ήταν ξύπνια. Όπως αποκάλυψε, τους τελευταίους μήνες τα παιδιά υπέφεραν από συνεχείς αναπνευστικές λοιμώξεις, ενώ εμφάνιζαν και δερματικά εξανθήματα.


Επιθεωρητές που έλεγξαν το σπίτι της βρήκαν...άφθονη μούχλα.


«Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία μας και μη βιώσιμο», πρόσθεσε ακόμη, υπογραμμίζοντας πως πλέον ψάχνουν για ένα airbnb ή ξενοδοχείο.



Πηγή: dikaiologitika.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html