Η Βίκυ Καγιά με μπικίνι Ελληνίδας σχεδιάστριας, σε απόχρωση που κάνει θραύση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Η Βίκυ Καγιά με μπικίνι Ελληνίδας σχεδιάστριας, σε απόχρωση που κάνει θραύση

Κατηγορία Lifestyle στις   2:45 μ.μ.  |  Σάββατο 27 Μαΐου 2023



Η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει να μεταμορφώσει τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram σε πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα που λατρεύει τη μόδα και το σοφιστικέ ντύσιμο.


Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, η Βίκυ Καγιά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο Ηλία. Βέβαια, η Βίκυ Καγιά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τα looks που επιλέγει στις εμφανίσεις της.


Η Βίκυ Καγιά επιλέγει κομμάτια που ισορροπούν ανάμεσα στη διαχρονική κομψότητα και τις τάσεις του σήμερα και δίνουν ιδέες για all-day ή πιο formal εμφανίσεις. Άλλωστε, μιλάμε για μια γυναίκα που μετρά πολλά χρόνια πορείας στη μόδας (ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14) οπότε σίγουρα το παιχνίδι του στιλ το παίζει στα δάχτυλα.


Αυτή τη φορά, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στις fashion lovers οι εμφανίσεις που έκανε στις Κάννες, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα με τη λάμψη αλλά και το εκπληκτικό σώμα της.


Ύστερα από την εμφάνιση με ολόσωμη φόρμα Stella McCartney, η Βίκυ Καγιά φόρεσε κι ένα see-through, σέξι και στιλάτο φόρεμα με ιδιαίτερο μοτίβο του σχεδιαστή Peter Dundas, στον οποίο έχει αδυναμία.


Μέσα από το φόρεμα, η Βίκυ Καγιά φορούσε ένα μπικίνι της Ελληνίδας σχεδιάστρια Stefania Frangista. Σε metallic απόχρωση, ανταποκρίνεται ιδανικά στις τάσεις στα μαγιό για φέτος, αφού παρόμοιο έχουμε δει και σε πολλές ακόμα fashion influencers, όπως η Κιάρα Φεράνι.


Πολύ στιλάτο, είναι ιδανικό για τις εμφανίσεις μας στην παραλία, ενώ ταιριάζει άψογα με τα κροσέτ φορέματά σας για ένα κομψό και bold look σε pool party ή τις βόλτες στο νησί.


Η Βίκυ Καγιά με μπικίνι Stefania Frangista στις Κάννες:



Πηγή: bovary.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html