Τραγικό τέλος για αστυνομικό που είχε εξαφανιστεί – Τον βρήκε νεκρό βοσκός σε δύσβατη περιοχή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Τραγικό τέλος για αστυνομικό που είχε εξαφανιστεί – Τον βρήκε νεκρό βοσκός σε δύσβατη περιοχή

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   8:00 π.μ.  |  Τρίτη 30 Μαΐου 2023




Με τραγικό τρόπο έκλεισε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 52χρονου αστυνομικού που υπηρετούσε ως συνοριοφύλακας σε περιοχή των Ιωαννίνων.


Το μεσημέρι της Δευτέρας ένας βοσκός που βρίσκονταν στην περιοχή της Μάζιας ενημέρωσε τις Αρχές πως βρήκε ένα πτώμα .


Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ιατροδικαστής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τελικά το άψυχο σώμα που εντόπισε ο βοσκός ανήκει στον 52χρονο συνοριοφύλακα σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.  


Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί της 12ης του Μάη.Ο 52χρονος φεύγοντας είχε πάρει μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε ζητήσει αναρρωτική άδεια μέχρι τις 16 /05 .


Την επόμενη μέρα ο πατέρας του δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία στα Γιάννενα και έκτοτε βρίσκονταν σε εξέλιξη η επιχείρηση αναζήτησής του. Για την υπόθεση εκδόθηκε και missing alert .


Σημειώνεται πως η σορός του 52χρονου βρέθηκε σε θαμνώδη και δύσβατη περιοχή σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο .


Η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΓΝΙ για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής που θα φωτίσει την ακριβή αιτία θανάτου του.


Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει κάποια ένδειξη εγκληματικής ενέργειας, το τραγικό συμβάν ωστόσο διερευνά το ΑΤ Ιωαννίνων.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html