Νεκρός ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό – Τον βρήκαν μετά από τρεις ημέρες στην καρέκλα του γραφείου του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Νεκρός ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό – Τον βρήκαν μετά από τρεις ημέρες στην καρέκλα του γραφείου του

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:44 μ.μ.  |  Πέμπτη 25 Μαΐου 2023




Τραγική εξέλιξη είχε η εξαφάνιση του Χρήστου Τρικαλινού, γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό Μαγνησίας. 


Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν για τρεις μέρες και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν πουθενά, οπότε παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και τον βρήκαν νεκρό. Ο Χρήστος Τρικαλινός, καθηγητής πανεπιστημίου πέθανε μόνος, την Δευτέρα το βράδυ, επάνω στην καρέκλα του γραφείου του από ανακοπή καρδιάς σύμφωνα με το gegonota.news.


Ο Χρήστος Τρικαλινός, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας,  γεννήθηκε το 1946 στο Βόλο και έζησε στον Αλμυρό Μαγνησίας. Σπούδασε Φυσική στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας, όπου και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή. Από το 1981 έως το 2013 δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την περίοδο 1981-2006 στο Τμήμα Φυσικής και την περίοδο 2006-2013 στο Τμήμα Μεθοδολογίας και Ιστορίας των Επιστημών.


Πέρασε από όλες τις ακαδημαϊκές βαθμίδες, από Επιμελητής έως Καθηγητής. Δημοσίευσε πολλά επιστημονικά άρθρα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά. Έχει γράψει το βιβλίο “Μοριακή Φυσική – Θερμοδυναμική” και από κοινού με τον Παύλο Ιωάννου τα βιβλία “Ασκήσεις Φυσικής – Μηχανική” και “Ασκήσεις Φυσικής – Ηλεκτρομαγνητισμός”. Συμμετείχε επίσης στη συγγραφή εκπαιδευτικού πακέτου για την Φυσική Γενικής Παιδείας Α΄ και Β΄ Λυκείου. Συνταξιοδοτήθηκε το 2013. Από το 2014 ήταν Ομότιμος Καθηγητής.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html