Έξαλλος ο Κούγιας - Ατάκες-φωτιά για "παλιάνθρωπους" και "συμμορία"! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Έξαλλος ο Κούγιας - Ατάκες-φωτιά για "παλιάνθρωπους" και "συμμορία"!

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:05 π.μ.  |  Τετάρτη 24 Μαΐου 2023




Στο τέλος της χθεσινής δίκης επιτέθηκε στην εντατικολόγο που κατέθεσε.


Επεισοδιακή ήταν η σημερινή δίκη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη τη μητέρα από την Πάτρα. Ο Αλέξης Κούγιας στο τέλος της διαδικασίας επιτέθηκε στην εντατικολόγο που κατέθεσε, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς. Η γιατρός μίλησε για τη στάση της μητέρας, την οποία χαρακτήρισε «απαθή».


«Πραγματικά δε συγκρατήθηκα και είπα “σαν δεν ντρέπεστε όλοι σας”. Πραγματικά σας το λέω… και μου ξέφυγε και μια φράση “παλιάνθρωποι” που πραγματικά μου βγήκε αυθόρμητα. Λυπάμαι πολύ αυτοί δεν είναι γιατροί» είπε ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος της σημερινής δίκης.


Οργισμένος βγήκε από το δικαστήριο σήμερα ο Αλέξης Κούγιας και ενώ εξέταζε τη παιδίατρο της ΜΕΘ Παίδων Πατρών, Γεωργία Μάρκου. Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας επέμενε ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε επεισόδια και μάλιστα με ανακοπή στο νοσοκομείου του Ρίου τέσσερις ημέρες πριν πεθάνει, αποκαλώντας τους γιατρούς «συμμορία», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Από την πλευρά της η μάρτυρας εξήγησε σήμερα στο δικαστήριο για πρώτη φορά πότε άρχισαν να έχουν υποψίες για τον ρόλο της μητέρας, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «ψυχρή και αποστασιοποιημένη».


Σκεφτόμασταν μήπως η μητέρα μπορούσε να προκαλέσει κακό 


«Σκεφτόμασταν μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, μήπως η μητέρα μπορούσε να προκαλέσει κάτι κακό. Δεν μας ήρθε κάτι αυθαίρετα. Ήταν κάτι που οφείλαμε να σκεφτούμε. Δε θέλαμε να πούμε κάτι τέτοιο για μια μητέρα που έχει χάσει τα παιδιά της. Από την άλλη είχαμε δύο παιδιά που είχαν φύγει από ανακοπή και το τρίτο ήταν στο νοσοκομείο μας με ανακοπή. Πόσο τυχαίο μπορεί να ήταν αυτό; Γιατί η μητέρα ήταν παρούσα σε όλα» κατέθεσε η παιδίατρος ΜΕΘ Παίδων, Γεωργία Μάρκου.



Ο Αλέξης Κούγιας έδειξε σήμερα φωτογραφίες στη μάρτυρα που απεικόνιζαν τη μητέρα αγκαλιά με την Τζωρτζίνα έξω από τη ΜΕΘ, στην προσπάθειά του να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της ότι ήταν μια απαθής μητέρα.


Η πρόεδρος ανακοίνωσε σήμερα ότι εκτός από τους 62 συνολικά μάρτυρες της δίκης θα κληθούν να καταθέσουν και άλλοι παιδίατροι από το Νοσοκομείο του Ρίου. 



Πηγή: star.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html