Παντρεύτηκε ο γιος του στην Κρήτη και συνελήφθη την ίδια νύχτα - Έτσι «πάγωσαν» γαμπρός και νύφη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Παντρεύτηκε ο γιος του στην Κρήτη και συνελήφθη την ίδια νύχτα - Έτσι «πάγωσαν» γαμπρός και νύφη

Κατηγορία Κρήτη στις   11:00 π.μ.  |  Τρίτη 9 Μαΐου 2023




Ακόμα μία σύλληψη για μπαλωθιές στην Κρήτη και το Λασίθι. Η νύχτα που περίμενε για μήνες, δεν ολοκληρώθηκε όπως την είχε ονειρευτεί…


Οι μπαλωθιές σε γάμους στην Κρήτη συνηθίζονται όμως είναι μια διαδικασία παράνομη. Ο πατέρας γαμπρού στο Λασίθι βρέθηκε με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα, καθώς οι αδέσποτες σφαίρες που έπεφταν πριν το γάμο του παιδιού του, αναστάτωσαν ένα ολόκληρο χωριό. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα κοντά στο σπίτι του, βρήκαν κάλυκες και τον περίμεναν να επιστρέψει από το γαμήλιο γλέντι. Όταν αυτό συνέβη, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει σε αστυνομικό τμήμα.


“Ξινοί” βγήκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί στο σπίτι 62χρονου Λασιθιώτη, την ώρα που ο γιος του ντυνόταν γαμπρός και ετοιμαζόταν να πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.


Οι μπαλωθιές που έπεφταν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (06-05-2023), κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο σπίτι του γαμπρού, στο Ψυχρό του Οροπεδίου Λασιθίου, έβαλαν σε μπελάδες τον ευτυχή πατέρα, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά το γάμο.


Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε για τις μπαλωθιές, βρήκε στο σπίτι του πατέρα του γαμπρού κάλυκες και μετά το γάμο οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες στον 62χρονο, οποίος κατηγορείται όχι μόνο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, αλλά και για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς δεν κατονόμασε όσους ακόμα έπαιζαν μπαλωθιές κατά την ετοιμασία του γαμπρού.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html