ΣΟΚ για Πέτρο Φιλιππίδη - Ανακοινώθηκε η απόφαση - Πολύ άσχημη εξέλιξη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΣΟΚ για Πέτρο Φιλιππίδη - Ανακοινώθηκε η απόφαση - Πολύ άσχημη εξέλιξη

Κατηγορία Lifestyle στις   5:20 π.μ.  |  Τετάρτη 24 Μαΐου 2023
Το σπίτι βγαίνει στο "σφυρί" με τίμημα 30.000 ευρώ χαμηλότερα - Αυτό σημαίνει ότι η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 141.120 ευρώ.


Σε πλειστηριασμό βγαίνει ξανά το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό, με την τιμή να είναι μειωμένη, καθώς ο προηγούμενος κηρύχθηκε άγονος.


"Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε όλα τα υπάρχοντά του, ένα όμως δεν θα χάσει ποτέ, την αξιοπρέπεια του και το πολύτιμο έργο του, ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης", σχολίασε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην "Super Κατερίνα".


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, το σπίτι βγαίνει στο "σφυρί" 30.000 ευρώ πιο φθηνά από την τελευταία φορά. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 141.120 ευρώ.


"Το σπίτι είναι ημιτελές και η οικογένεια χρωστά και κάποια χρήματα στους εργολάβους που το είχαν αναλάβει εργασίες σε αυτό το σπίτι και αυτό είχε αποθαρρύνει πολλούς. Οι ντόπιοι δεν θέλουν να "χτυπήσουν” πλειστηριασμό. Οι περισσότεροι που έχουν έρθει είναι ξένοι", είπε ο δημοσιογράφος Θύμιος Τσαρμπός.


Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html