Υποψήφια στις εκλογές η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου – Πώς το κόμμα ΝΙΚΗ απειλεί την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Υποψήφια στις εκλογές η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου – Πώς το κόμμα ΝΙΚΗ απειλεί την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου

Κατηγορία Πολιτική στις   3:23 μ.μ.  |  Τρίτη 9 Μαΐου 2023

 



Το κόμμα “ΝIKH” είναι ένα από τα 36 κόμματα που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου και αν και σχετικά άγνωστο ακόμα, έχει ήδη ξεπεράσει την ανωνυμία, αφού μία από τις υποψήφιες βουλευτές του που θα ζητήσουν την ψήφο των πολιτών, είναι και η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου.



Το κόμμα ΝΙΚΗ που απειλεί την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Μάλιστα, το κόμμα ΝΙΚΗ, ειδικά στη Θεσσαλονίκη αλλά και γενικότερα στη Βόρειο Ελλάδα- σύμφωνα με τους εκλογικούς αναλυτές- φαίνεται να έχει κοινό και να προσελκύει ψήφους και έτσι αναμένεται να ασκήσει πίεση στο κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.



Ειδικότερα, το κόμμα “ΝΙΚΗ” ιδρύθηκε το 2019, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έχει επικεφαλής τον Δημήτρη Νατσιό, δάσκαλο, θεολόγο, και συγγραφέα. Όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του κόμματος, “συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς ”δεξιές” κι ”αριστερές” παρωπίδες ή γενικόλογους ”πατριωτισμούς” αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες”.



Ο Δημήτρης Νατσιός είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και από τη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αποδοχή του Νατσιού στη Β. Ελλάδα είναι πιθανό να οδηγήσει το κόμμα Βελόπουλου εκτός Βουλής.



Το κόμμα “ΝΙΚΗ” έκανε την εμφάνισή του στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, συγκεντρώνοντας 1%. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το εν λόγω κόμμα θα πιέσει πολύ τον Κυριάκο Βελοπουλο και την Ελληνική Λύση, καθώς ο Δημήτρης Νατσιός έχει ισχυρή αποδοχή στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα.





Υποψήφια βουλευτής και η Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου



Αξίζει να σημειώσουμε ότι με το κόμμα “ΝΙΚΗ” υποψήφια βουλευτής θα είναι και η Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου.


“Έχουμε ευθύνη ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους”, έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, αναφέρει η κυρία Εζνεπίδου.



Η κυρία Εζνεπίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, έχοντας καταγωγή από την Καππαδοκία. Σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα όπου ζει μέχρι σήμερα. Επισκέπτεται πολύ συχνά την Κόνιτσα και την περιοχή Ιωαννίνων. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.



Ασχολείται με τη ζωγραφική, την αγιογραφία και τη διακόσμηση. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και διακόσμησης. Σύμφωνα με το βιογραφικό της, έχει συμμετοχή στους αγώνες που αφορούν τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα.



Δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και γι αυτό αποφάσισε, όπως λέει, να συνταχθεί στον αγώνα της “ΝΙΚΗΣ”, με σκοπό την αναγέννηση της Ελλάδας.



Κόμμα ΝΙΚΗ: Θα καταργήσουμε την κομματοκρατία



Τα στελέχη του κόμματος επισημαίνουν, πως “αντικειμενικός σκοπός της ΝΙΚΗΣ είναι η κατάργηση της κομματοκρατίας που καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό εδώ και δεκαετίες. Η ΝΙΚΗ αποκλείει, υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις, τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα που κατέστρεψαν- αναφέρει- την πατρίδα, ψηφίζοντας εθνοκτόνους νόμους, σιωπώντας απέναντι σε εθνοκτόνες πολιτικές ή καπηλευόμενα τα πατριωτικά αισθήματα του ελληνικού λαού”.



Η “Νίκη” δημιουργήθηκε το 2019, ένα μήνα πριν τις εκλογές, αλλά δεν πήρε μέρος στην (τότε) εκλογική μάχη εξαιτίας, οργανωτικών προβλημάτων. Στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαίου κατεβαίνει με πλήρεις συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Ένα βήμα, δηλαδή, στην εκλογική σκακιέρα, που δεν κάνει το ΕΑΝ του Αν. Κανελλόπουλου, καθώς το κόμμα του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, δεν θα έχει εκπροσώπηση σε 13 από τις 60 περιφέρειες.



Για την κάθοδο στην εκλογική αναμέτρηση “απέφυγε να υιοθετήσει ταυτότητα, εθνικά σύμβολα ή συμπεριφορές που θα καθιστούσαν έκνομη την συμμετοχή της στις εκλογές. Απέφυγε επίσης ακροβασίες συνεργασίας με πατριωτικές πολιτικές “συνιστώσες”, οι οποίες θα περιελάμβαναν πολιτικές που δεν πληρούν βασικά κριτήρια των αξιών της ΝΙΚΗΣ” όπως σημειώνουν οι επιτελείς του κόμματος.



Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html