Υπηρεσιακή κυβέρνηση: Ποια πρόσωπα έχουν επιλεγεί για τα υπουργεία Εξωτερικών, Άμυνας, Υγείας, Πολιτικής Προστασίας, Παιδείας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Υπηρεσιακή κυβέρνηση: Ποια πρόσωπα έχουν επιλεγεί για τα υπουργεία Εξωτερικών, Άμυνας, Υγείας, Πολιτικής Προστασίας, Παιδείας

Κατηγορία Πολιτική στις   5:21 μ.μ.  |  Τετάρτη 24 Μαΐου 2023




Αύριο Πέμπτη (25/05/2023) στις 16.00 θα ορκιστεί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς. 


Ο Ιωάννης Σαρμάς έλαβε και αποδέχθηκε την εντολή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έτσι προχωρούν οι διαδικασίες για τον σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης η οποία αναμένεται να ορκιστεί την Παρασκευή (26/05/2023). 


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr για υπουργοί προκρίνονται οι εξής:


Για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκρίνεται ο Πρέσβης επί Τιμή Παύλος Αποστολίδης.


Για το Υπουργείο Εξωτερικών ο πρέσβης ε.τ. Βασίλης Κασκαρέλης.


Για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο στρατηγός ε.α. Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος είναι και ο προηγούμενος Αρχηγός του ΓΕΣ.


Για το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο Ευάγγελος Τουρνάς, ο οποίος τώρα είναι υφυπουργός στο συγκεκριμένο Υπουργείο και έχει διατελέσει και αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.


Υπενθυμίζεται πως για το Υπουργείο Υγείας έχει γίνει πρόταση στην Αναστασία Κοτανίδου, και φέρεται να την έχει αποδεχθεί.


Το Υπουργείο Παιδείας εκτιμάται ότι θα αναλάβει η Μαρία (Μάρα) Νικολαΐδου, Καθηγήτρια στο τμήμα πληροφορικής και τηλεματικής στο Χαροκόπειο πανεπιστήμιο. 



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html