Φως στο τούνελ: «Κατέρρευσε» στον αέρα για το βαφτιστήρι της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Φως στο τούνελ: «Κατέρρευσε» στον αέρα για το βαφτιστήρι της

Κατηγορία media στις   9:05 π.μ.  |  Κυριακή 7 Μαΐου 2023




"Το βλέπω τώρα και δεν μπορώ" αναφώνησε στον αέρα του "Φως στο τούνελ".


Με το «Φως στο τούνελ» ήρθε η Αγγελική Νικολούλη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Πολλές ήταν και αυτό το βράδυ οι ιστορίες με τις οποίες καταπιάστηκε η ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού, ανάμεσα σε αυτές και η πρόσφατη εξαφάνιση του μικρού Νικόλα.


Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ροής στο «Φως στο τούνελ» του MEGA, η νονά του μικρού Νικόλα βγήκε ζωντανά στον αέρα προκειμένου να απευθύνει έκκληση για να βρεθεί το βαφτιστήρι της. Κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν για την ηλικιωμένη γυναίκα, ωστόσο, η διαχείριση της συναισθηματικής της φόρτισης.


«Αν με ακούει το παιδί, να πάρει ένα ταξί και να έρθει στη νονά του! Θα κατέβω εγώ να το πληρώσω το ταξί! Αν με ακούει… Μακάρι να με ακούει… Εγώ μένω στην Αθήνα, στην Μεταμόρφωση και δεν ξέρω τι έγινε με την αποβολή» τόνισε η νονά του μικρού αγοριού που αγνοείται από την Μύκονο για να ξεσπάσει σε κλάματα βλέποντας στην οθόνη την εικόνα του. «Αχ αγόρι μου! Το βλέπω τώρα. Το βλέπω, ψυχή μου».



«Έτσι μου είπε η μαμά του. Ότι του έβαλαν αποβολή και ντρέπεται να γυρίσει μάλλον. Πήρε το καράβι από την Μύκονο και ήρθε στην Αθήνα. Η ψυχούλα μου! Το βλέπω τώρα και δεν μπορώ! Μην το συζητάτε, βλέπω άγνωστα παιδιά και κλαίω, όχι μόνο το δικό μου το παιδί. Ψυχούλα μου, μανάρι μου. Μακάρι όλα να πάνε καλά» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η κυρία Φωτεινή



Πηγή: zappit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html