Μυστήριο με 5χρονο στη Τουρκία: Εξαφανίστηκε μετά το σεισμό και βρέθηκε να περπατά σε άλλη χώρα 1500χλμ μακριά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Μυστήριο με 5χρονο στη Τουρκία: Εξαφανίστηκε μετά το σεισμό και βρέθηκε να περπατά σε άλλη χώρα 1500χλμ μακριά

Κατηγορία Διεθνή στις   10:00 π.μ.  |  Παρασκευή 26 Μαΐου 2023
Η αστυνομία και οι κοινωνικοί λειτουργοί προσπαθούν να εξακριβώσουν πώς το πεντάχρονο αγόρι από την Τουρκία, το οποίο λέει ότι χωρίστηκε από τους γονείς του λόγω του σεισμού του Φεβρουαρίου κατέληξε περίπου 1500 μίλια μακριά από το σπίτι του.


Ένα μικρό αγόρι που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους του Μάαστριχτ, στην Ολλανδία, είπε στην αστυνομία ότι ήταν από την Τουρκία και ότι είχε χάσει το σπίτι του στον καταστροφικό σεισμό του Φεβρουαρίου.


Η ολλανδική αστυνομία δήλωσε ότι το παλικάρι βρέθηκε "μόνο του στη μεγάλη πόλη", προσθέτοντας ότι μιλούσε μόνο τουρκικά και δεν γνώριζε καθόλου ολλανδικά.

Οι αστυνομικοί τον πήγαν σε ένα ζαχαροπλαστείο πριν τον μεταφέρουν σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου του έδωσαν φαγητό και παγωτό.


Προς το παρόν δεν είναι σαφές πώς το παιδί έφτασε στην Ολλανδία και η τουρκική πρεσβεία στη Χάγη ζήτησε από το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.


Αξιωματούχος της τουρκικής πρεσβείας κατήγγειλε ότι οι ολλανδικές αρχές δεν τους είχαν ενημερώσει για το αγόρι, λέγοντας: "Φαίνεται ότι το παιδί δεν είναι Ολλανδός, επειδή μιλάει μόνο τουρκικά.


Η Ομάδα Συντονισμού Πολιτικής Προστασίας Καταστροφών-Παιδιών, η οποία συγκροτήθηκε μετά τον σεισμό στην Τουρκία, έχει εκφράσει στο παρελθόν σοβαρές ανησυχίες για την εμπορία παιδιών που λαμβάνει χώρα μετά την καταστροφή...Πηγή: gazzetta/gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html