Χανιά: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Χανιά: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα του

Κατηγορία Κρήτη στις   11:53 μ.μ.  |  Σάββατο 20 Μαΐου 2023




Το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή – Συντετριμμένοι οι γονείς

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι από τον Κίσσαμο Χανίων που είχε τραυματιστεί από το όχημα του πατέρα του.


Το κοριτσάκι είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, «έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων», ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.


Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στον Κίσσαμο την περασμένη Τρίτη και το παιδί, που εκτιμήθηκε εξαρχής ότι είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, μετά το νοσοκομείο Χανίων που είχε μεταφερθεί, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.


Οι γονείς του παιδιού είναι σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους. Η μητέρα του κοριτσιού αποχαιρετά την κόρη της με μια μαντινάδα, σύμφωνα με το zarpanews.gr, κοινοποιώντας μια φωτογραφία του παιδιού της, με το «αντίο» της να ραγίζει καρδιές.


«Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα», γράφει η μητέρα του κοριτσιού.


Ολόκληρη η μαντινάδα της μητέρας:


«Εζήλεψε σε η Παναγιά


Για άγγελο σε πήρε


απτη δική μ αγκαλιά


Που αγάπη μόνο είχε..


Εζήλεψε με και ο θεός


Με τέτοιο κοπελούδι


Πριν επρολάβει να φανεί


Και να γένει λουλούδι…


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ


Η ΜΑΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…»





Πώς παρασύρθηκε το 2,5 ετών κοριτσάκι από το αγροτικό του πατέρα του


Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (16/5) όταν ο πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει.Δυστυχώς, δεν είδε ότι πίσω από το όχημα βρισκόταν το κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.


Όταν κατάλαβε τι έγινε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί μεταφέροντάς το- αρχικά- στο νοσοκομείο Χανίων και- στη συνέχεια- στο ΠΑΓΝΗ.


Ο πατέρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή.


«Εκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα, δεν το είδα», είχε πει στις πρώτες του δηλώσεις ο πατέρας, ενώ όταν πήγε την Τετάρτη (17/5) στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, βγαίνοντας δεν σταμάτησε να κλαίει και να λέει: «Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη…».


Μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας, το κοριτσάκι υπέκυψε στα τραύματά του. Ήδη από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση. Για τη διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.


Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html