Επεισόδιο στο περίπτερο του ΜέΡΑ25 με Μητσοτάκη- "Δεν χαιρετάτε εσείς;- Να μας κοπεί το χέρι- Είστε υπόδειγμα ευγένειας" « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Επεισόδιο στο περίπτερο του ΜέΡΑ25 με Μητσοτάκη- "Δεν χαιρετάτε εσείς;- Να μας κοπεί το χέρι- Είστε υπόδειγμα ευγένειας"

Κατηγορία Πολιτική στις   8:30 π.μ.  |  Κυριακή 14 Μαΐου 2023




Πολιτικό πολιτισμό επέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ομιλία του στην Κυψέλη, το πρωί του Σαββάτου (13/5), καθώς επισκέφθηκε τα εκλογικά περίπτερα των πολιτικών του αντιπάλων για να τους χαιρετίσει δια χειραψίας.


Όπως είπε στους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, αστειευόμενος, "καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω "καλημέρα". Καλές εκλογές να έχουμε". Μία γυναίκα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε: "Πολιτικός πολιτισμός" με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει χαμογελώντας "έτσι πρέπει… Να είστε καλά γεια σας".


Στη συνέχεια πήγε και χαιρέτησε στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας "καλή δύναμη" και μετά σε αυτό του ΜέΡΑ25. Εκεί όμως, η κυρία που βρισκόταν μέσα στο περίπτερο αρνήθηκε να δώσει το χέρι της. Τότε, ο πρωθυπουργός χαμογελώντας είπε: "Δεν χαιρετάτε καν; Ούτε χειραψία;".


Μία γυναίκα, έξω από το περίπτερο του απάντησε: "Όχι, να μας κοπεί το χέρι" και εκείνη τη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας το βήμα του, τους είπε: "Έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, έτσι μπράβο, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό, να είστε καλά".



Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html