Στο ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του στα Χανιά - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Στο ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του στα Χανιά - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   5:14 μ.μ.  |  Τρίτη 16 Μαΐου 2023




 Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), στην Κρήτη, διακομίζεται το 2,5 ετών κοριτσάκι, που το πρωί της Τρίτης (16.5.2023) παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του στην Κίσσαμο Χανίων.


Η διακομιδή της στο Ηράκλειο κρίθηκε αναγκαία, καθώς η κατάσταση της είναι κρίσιμη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου το κοριτσάκι διακομίζεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, προκειμένου να εισαχθεί στην ΜΕΘ Παίδων.


Το τραγικό περιστατικό έγινε το πρωί της Τρίτης στην Κίσσαμο Χανίων, όταν το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του. Ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αγροτικό της οικογένειας και ξεκίνησε να φύγει.


Ωστόσο, για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο, δεν είδε το μικρό παιδί και το παρέσυρε με αποτέλεσμα η -2,5 ετών- κορούλα του να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html