Αγωνία μετά την πτώση 13χρονης μαθήτριας από μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Αγωνία μετά την πτώση 13χρονης μαθήτριας από μπαλκόνι 3ου ορόφου πολυκατοικίας

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   11:21 μ.μ.  |  Πέμπτη 25 Μαΐου 2023




Η μαθήτρια παραμένει σε νοσοκομείο μετά την πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού που έμενε στη Λάρισα. Πώς σώθηκε η ζωή της από βέβαιο θάνατο…


Μια τέντα είναι αυτή που όπως φαίνεται θα σταθεί αιτία να παραμείνει στη ζωή και να κερδίσει τη μάχη. Μετά την πτώση στο κενό, η 13χρονη βρήκε στην τέντα και μειώθηκε η ταχύτητα της πτώσης. Η μαθήτρια τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Λάρισα, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο πατέρας της, που εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα έπεσε από την εξωτερική σκάλα και έσπασε το πόδι του.


Το εν λόγω περιστατικό που συνέβη την Τετάρτη 17 Μαϊου του 2023 στη Λάρισα, με την πτώση 13χρονης από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στη συνοικία των Αγίων Σαράντα, είχε σοκάρει όλη την πόλη. Η νεαρή μαθήτρια βρέθηκε τραυματισμένη στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας, ενώ ο πατέρας της τρέχοντας να την προλάβει, έπεσε στις σκάλες και έσπασε το πόδι του.


Η μικρή κατά την πτώση της έπεσε αρχικά στην τέντα του δευτέρου ορόφου που ουσιαστικά την έσωσε καθώς μειώθηκε η ορμή της καθόδου της προς το έδαφος. Νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγους.


Η 13χρονη φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα. Η κατάστασή της σήμερα είναι σταθερή και βρίσκεται ακινητοποιημένη λόγω των καταγμάτων της.


Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να νοσηλεύεται για αρκετό καιρό ακόμη, καθώς οι θλάσεις που φέρει σε συκώτι και πνεύμονα χρειάζονται χρόνο για να αντιμετωπισθούν, ειδικά η δεύτερη.


Πηγή: onlarissa.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html