Και επίσημα τέλος από τον ΑΝΤ1 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Και επίσημα τέλος από τον ΑΝΤ1

Κατηγορία media στις   10:54 π.μ.  |  Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

 


Στο τέλος της φτάνει η συνεργασία του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Κορινθίου, με την ηθοποιό να ανακοινώνει επίσημα πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό».



Φήμες, βέβαια, ακούγονταν εδώ και καιρό, καθώς ρεπορτάζ ήθελαν την Κορινθίου να έχει δεχτεί και να μελετά νέες προτάσεις από αντίπαλα στρατόπεδα, με σημαντικότερη όλων αυτή που ειπώθηκε πως είχε δεχτεί από το Star προκειμένου να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του σταθμού στα οποία φέτος βρίσκονται η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.


Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου προβλήθηκαν στην εκπομπή «Breakfast@Star» με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Κωνσταντίνο Μίχο να υποστηρίζει πως ο Λιάγκας ενοχλήθηκε από τις διαρροές της ίδιας της Κορινθίου περί άλλων προτάσεων, γι’ αυτό και αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του μαζί της. Κάτι που βρίσκει αντίθετη την Κορινθίου, η οποία δήλωσε στις κάμερες πως είναι δική της απόφαση να αποχωρήσει προκειμένου να κάνει καινούργια πράγματα, τονίζοντας ωστόσο πως… προτεραιότητα έχει το κανάλι της.


Σημειώνεται, πάντως, πως λίγο καιρό πριν και η Χατζίδου είχε… ρίξει τα βέλη της στην Κορινθίου σχετικά με όσα ακούγονταν περί ερχομού της στο «Breakfast@Star», αν και αυτή τη φορά θέλησε να κρατήσει ουδέτερη στάση…


Από όσο μαθαίνουμε, πάντως, ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάποιο project κατά νου στο οποίο θα μπορούσε ίσως να αξιοποιήσει την Κορινθίου μετά το τέλος της από το «Πρωινό».

dailymedia.com.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html