Survivor spoiler αποχώρηση 3/4: ΒΟΜΒΑ – Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Survivor spoiler αποχώρηση 3/4: ΒΟΜΒΑ – Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κατηγορία Survivor στις   4:46 μ.μ.  |  Δευτέρα 3 Απριλίου 2023




Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star; Οριστικό survivor spoiler για τον τρίτο παίκτη που βγαίνει στον τάκο για αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.


Ημέρα με δύο υποψηφίους είναι η αυριανή στον Άγιο Δομίνικο, απ’ τη στιγμή που οι Κόκκινοι συνεχίζουν το σερί νικών στις ασυλίες.


Οι Μπλε συνεχίζουν να αλληλοψηφίζονται, κάτι που φυσικά μόνο καλό δεν κάνει στο κλίμα της ομάδας. Κι αν η πρώτη υποψήφια, όπως και ο δεύτερος, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενοι, ο τρίτος αποτελεί μεγάλη έκπληξη!


Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!


Οι Μαχητές λοιπόν οδηγούνται για 5η διαδοχική φορά στην κάλπη, έτσι ώστε να βγάλουν στον τάκο άλλους δύο συμπαίκτες, απ’ τη στιγμή που έχουν πλέον δύο χαμένες ασυλίες.


Έπειτα από την υποψηφιότητα της Ελευθερίας, ο επόμενος αδύναμος κρίκος ακούει στο όνομα Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!


Ο «El Professor» τίθεται για άλλη μια φορά στην κρίση του κοινού, το οποίο έως τώρα έχει αποδείξει ότι τον στηρίζει σε μεγάλο βαθμό, όπως ακριβώς και πέρυσι.


Survivor spoiler αποχώρηση 3/4: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Η αποβολή Γκότση και Πηλίδη αποδυνάμωσε σε μεγάλο βαθμό το αντρικό κομμάτι των Μαχητών, με το συγκεκριμένο κριτήριο στην ψηφοφορία ωστόσο να μην βρίσκεται πολύ ψηλά.


Έτσι, ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση, παρά το γεγονός πως θεωρητικά αποτελεί τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, μετά τον Μάριο Πρίαμο.


Απ’ την άλλη βέβαια, έπειτα από τις δύο πρώτες υποψηφιότητες, οι επιλογές αρχίζουν σιγά-σιγά να περιορίζονται. Έτσι, o 28χρονος αγρότης τίθεται για πρώτη φορά φέτος στην κρίση του κοινού, έχοντας απέναντί του «δοκιμασμένους» παίκτες.


Θα καταφέρει άραγε να παραμείνει στο παιχνίδι;



Πηγή: sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html