Survivor All Star 24/4: Με αυτό το ΣΚΟΡ κερδίζουν την 1η ασυλία! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Survivor All Star 24/4: Με αυτό το ΣΚΟΡ κερδίζουν την 1η ασυλία!

Κατηγορία Survivor στις   9:21 μ.μ.  |  Δευτέρα 24 Απριλίου 2023




Το πάρτι ένωσης διαμόρφωσε νέα δεδομένα στο Survivor All Star, με το αγώνισμα της 1ης ασυλίας της εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να φέρνει τα πάνω κάτω.


Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν τη νίκη και μάλιστα αυτή θα έρθει με εύκολο τρόπο.


Οι Κόκκινοι έχουν τη μερίδα του λέοντος στις αναμετρήσεις με τους Μαχητές και αποτελούν φαβορί για τα αγωνίσματα που έρχονται.


Survivor All Star 24/4: Με αυτό το ΣΚΟΡ κερδίζουν την 1η ασυλία!


Στο πρώτο αγώνισμα Ασυλίας μετά την Ένωση, θα υπάρξουν εντάσεις και φυσικά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο Συμβούλιο του Νησιού.


Μάλιστα, έχετε ήδη διαβάσει για τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση, με ένα ακόμη δυνατό όνομα να βρίσκεται στον τάκο και να καλείται να παλέψει για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.


Όσον αφορά το σκορ με το οποίο οι κόκκινοι θα επικρατήσουν των Μπλε (και θα κάνουν το 6-1 σε νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας μετά τις τελευταίες αλλαγές και τις νέες ομάδες), αναμένεται να είναι συντριπτικό υπέρ τους!


Γνώριμο πρόσωπο στον τάκο


Ήδη σας έχω δώσει το Spoiler σχετικά με το ποια ομάδα θα πάρει την 1η ασυλία, αλλά και το ποιος θα είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση.


Το σκορ μέχρι στιγμής είναι 5-1 για τους κόκκινους, αλλά δεν σταματούν εκεί. Θα πάρουν μια ακόμα νίκη και κατά συνέπεια την 1η ασυλία. Έτσι, υποχρεώνουν τους Μαχητές σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού, για ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση.


Όσο για τον υποψήφιο προς αποχώρηση;


Ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι για μια ακόμα φορά στον τάκο και θα περιμένει τους αντιπάλους του στη διαδικασία αποχώρησης. Φυσικά και δεν τον υπολογίζουμε ως φαβορί για να χαιρετήσει. Όχι από τώρα. Πολύ νωρίς.


Πηγή: sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html