MasterChef 2023: Η δοκιμασία δημιουργικότητας κρίνει πολλά για τη συνέχεια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

MasterChef 2023: Η δοκιμασία δημιουργικότητας κρίνει πολλά για τη συνέχεια

Κατηγορία media στις   8:39 μ.μ.  |  Δευτέρα 24 Απριλίου 2023


Η Πωλίνα Βετσίνοβα αποχαιρέτησε οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023 την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι 12 πλέον επίλεκτοι μάγειρες συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000ευρώ! 


Αυτή τη φορά, ένα ιδιαίτερο Test Δημιουργικότητας περιμένει τους διαγωνιζόμενους, αφού καλούνται να ανακαλύψουν μαγειρικά την Ελλάδα. 


Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ετοιμάσει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις 13 περιφέρειες της χώρας με χαρακτηριστικές πρώτες ύλες, που αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα σε όλο τον κόσμο. 


Ο Στέφανος Χίλας, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Πόσο στρατηγικές θα είναι αυτή τη φορά οι επιλογές του; 


Αυτή είναι η στιγμή για τους επίδοξους MasterChefs να αποκαλύψουν τους κρυμμένους μαγειρικούς τους άσους, να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να ετοιμάσουν ένα δημιουργικό πιάτο ικανό να τους κρατήσει ασφαλείς στο διαγωνισμό αλλά και να τους δώσει την πολύτιμη νίκη σε αυτή τη δοκιμασία.


Ο διαγωνισμός, άλλωστε, μπαίνει στην τελική του ευθεία και κανείς δεν θέλει να διακινδυνεύσει τη θέση του.


Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο  ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας.


Πηγή: newsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html