«Μες στα κύματα»: Ακούστε το νέο τραγούδι της Σοφίας Κασσάρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

«Μες στα κύματα»: Ακούστε το νέο τραγούδι της Σοφίας Κασσάρα

Κατηγορία Lifestyle στις   11:01 π.μ.  |  Κυριακή 9 Απριλίου 2023

 


Το «Μες στα κύματα» συγκίνησε και ταξίδεψε το κοινό που παραβρέθηκε στον 2ο διαγωνισμό μουσικής δημιουργίας της ΓΕΑ (Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου).

Στον διαγωνισμό μουσικής που διοργάνωσε η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, το τραγούδι της Κασσάρα Σοφίας, «Μες στα κύματα», απέσπασε την δεύτερη θέση στο βραβείο του κοινού.

Το τραγούδι σε στίχους και μουσικής της Σοφίας Κασσάρα και ενορχήστρωση του Ανδρέα Φουκα, ήταν ανάμεσα στα 12 τραγούδια του τελικού. Η ερμηνεία της Σοφίας ταξίδεψε το κοινό και απέσπασε θετικά σχόλια. Την νεαρή ταλαντούχα φοιτήτρια της νομικής σχολής Αθηνών, συνόδευσαν ο Ανδρέας Φούκας σε πιάνο και φωνή, ο Ανδρέας Χαραλάμπους στα τυμπανα, ο Γιώργος Βαγενάς στο μπάσο και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στα πλήκτρα.

Ποια είναι η Σόφια Κασσάρα:

Η Σόφια Κασσάρα είναι 22 χρονών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών και από 9 χρονών γράφει στίχους και μουσική. Συνολικά έχει γράψει 16 τραγούδια με τα περισσότερα σε έντεχνο στυλ, κάποια ελαφρολαϊκά και 2 ζεϊμπέκικα. 

Στα μαθηματικά της χρόνια συμμετείχε σε εκδηλώσεις τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα. Ως μαθήτρια είχε διακριθεί σε τοπικούς και πανελλήνιους διαγωνισμούς ποίησης, ενώ ως φοιτήτρια σε νομικούς διαγωνισμούς όπως στον Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης για το δίκαιο του διαστήματος "Manfred Lachs Space Law Moot Court Competition" όπου μαζί με την ομάδα της εκπροσώπησε την σχολή της κατακτώντας την δεύτερη θέση στην Ευρώπη.

Είναι αυτοδίδακτη στο βιολί, στην κιθάρα και στα φωνητικά.

Μπορείτε να την βρείτε στο instagram (sofia_ksr) και στο facebook (Sofia Kassara)

Λίγα λόγια για το τραγούδι:

Στίχοι - Μουσική: Κασσάρα Σοφία 

Ενορχήστρωση: Ανδρέας Φουκας

Σε ηλικία 15 ετών η Σόφια Κασσάρα έγραψε το τραγούδι «Μες στα κύματα» και εφτά χρόνια μετά βρέθηκε στους 12 φιναλίστ του τελικού του 2ου διαγωνισμού μουσικής δημιουργίας της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου σε παρουσίαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου. 

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της σχετικά με το τραγούδι μας δήλωσε: «Ήταν ένα τραγούδι που γράφοντας το προσπάθησα να το κάνω όσο πιο ιδιαίτερο γίνεται. Μου αρέσει πολύ η ποίηση, καθώς γράφω κιόλας και συγκεκριμένα μου αρέσουν τα στοιχεία του λυρισμού και του ρομαντισμού τα οποία προσπάθησα και να τα εντάξω στο τραγούδι, ώστε να είναι πιο ονειρικό και να ταξιδεύει τον ακροατή. Καθώς είναι πολλοί αυτοί που με ρωτάνε για την έμπνευση που είχα όταν το έγραφα, θα ήθελα να τονίσω ότι δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη έμπνευση. Η φαντασία είναι εκείνη που είναι σύμμαχος μας και εκείνη τη στιγμή ήταν σύμμαχος δική μου. Ήταν αυτή που με καθοδήγησε να γράψω κάτι όμορφο. 

Στον τελικό του φετινού διαγωνισμού με συνόδευσαν ο Ανδρέας Φούκας σε πιάνο και φωνή, ο Ανδρέας Χαραλάμπους στα τύμπανα, ο Γιώργος Βαγενάς στο μπάσο και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης στα πλήκτρα.

Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο μου τραγούδι (ζεϊμπέκικο) με τίτλο " Στη θάλασσα μας", που θα το ερμηνεύσει η Έφη Ιωαννίδου.»

Απολαύστε το:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html