Καιρός Πάσχα – Καλλιάνος: Ψήσιμο αρνιού με βροχή, ποιές περιοχές θα επηρεαστούν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Καιρός Πάσχα – Καλλιάνος: Ψήσιμο αρνιού με βροχή, ποιές περιοχές θα επηρεαστούν

Κατηγορία Καιρός στις   12:50 μ.μ.  |  Τετάρτη 12 Απριλίου 2023


Όσοι περιμένουν Πάσχα με ήλιο καλύτερα να το ξεχάσουν, καθώς, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα προγνωστικά μοντέλα, το ψήσιμο του αρνιού θα γίνει με βροχή.


Συγκεκριμένα σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας ο καιρός θα είναι ασταθής (δεν αποκλείονται ακόμα και σποραδικές καταιγίδες) και την Κυριακή του Πάσχα θα είναι βροχερός.


Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο που μίλησε στην εκπομπή Live News, αναμένεται βελτίωση τη Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη στον καιρό με αρκετό ήλιο αλλά περιμένουμε κάποιες τοπικές βροχές άνευ σημασίας.


Από εκεί και πέρα την Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται βροχές στα δυτικά και βόρεια, νοτιάδες και σκόνη από την Αφρική με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς.


Το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε βροχές στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στα νησιά του Αν. Αιγαίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη μέρα.


Η κακοκαιρία φαίνεται πως θα επεκταθεί την Κυριακή του Πάσχα. Έτσι βροχές αναμένονται σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Γιαννιτσά, Φλώρινα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Άρτα, Πάργα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Καρπενήσι, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Πάτρα, Πύργο και Τρίπολη.



Πηγή: newsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html