Η νεότερη πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς: Πόσο θα κρατήσουν οι μπόρες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Η νεότερη πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς: Πόσο θα κρατήσουν οι μπόρες

Κατηγορία Καιρός στις   9:00 π.μ.  |  Τετάρτη 26 Απριλίου 2023


Καταιγίδες αναμένονται από αύριο και σχεδόν για δύο μέρες σε όλη τη χώρα. Τι καιρό θα κάνει τελικά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;


Σύμφωνα με την νεότερη πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Τετάρτης θα έχουμε βροχές στα βόρεια και τα δυτικά της χώρας, όπου θα σημειωθούν ωστόσο και ορισμένα τοπικά ανοίγματα.


Πιο ανατολικά θα έχουμε συννεφιές, όπως και στα ανατολικά νησιωτικά ,με τοπικές μπόρες. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα επιδεινωθεί στα κεντρικά και ανατολικά, ενώ στα δυτικά θα έχουμε ηλιοφάνεια.


Το βράδυ τοπικές καταιγίδες θα έχουμε στα ανατολικά νησιωτικά, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στους 23 βαθμούς στα κεντρικά, στους 14 με 19 στα βόρεια και στους 23 στα νότια.


Στην Αττική, το πρωί θα έχουμε συννεφιά και το μεσημέρι ο καιρός θα είναι άστατος με μπόρες στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε από το πρωί συννεφιά και από το μεσημέρι βροχές και πρόσκαιρα ακόμη και καταιγίδες. Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα σταματούν σταδιακά εκτός από τα κεντρικά και ανατολικά τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς.


Σύμφωνα, πάντα, με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Πέμπτη φαινόμενα θα έχουμε στα ανατολικά και τα ορεινά της Πελοποννήσου, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια. Την Παρασκευή, πάλι, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και συννεφιές στις Σποράδες, ενώ το Σάββατο αν και θα ξεκινήσει με ήλιο σε Πίνδο και Βόρειο Αιγαίο ίσως έχουμε ένα πέρασμα από βροχές.


Την Κυριακή θα έχουμε σύννεφα κατά τόπους στα ηπειρωτικά της χώρας και ίσως φαινόμενα στη Μακεδονία.


Για την Πρωτομαγιά ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε ότι σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα - και παρότι υπάρχει μεγάλη διχογνωμία - κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε «καλούτσικο καιρό».


Πιο αναλυτικά, όπως είπε τα πρώτα δεδομένα μιλούσαν για βροχοπτώσεις, εντέλει όμως μπορεί να υπάρξουν μόνο μερικές μπόρες μεταξύ μεσημεριανών και απογευματινών ωρών στις πολύ δυτικές περιοχές και κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.




Πηγή: dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html