«Πάμε σε πόλεμο, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη», είπε η μητέρα του 15χρονου που δέχτηκε άγριο bullying στο Αρσάκειο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

«Πάμε σε πόλεμο, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη», είπε η μητέρα του 15χρονου που δέχτηκε άγριο bullying στο Αρσάκειο

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   10:06 π.μ.  |  Πέμπτη 6 Απριλίου 2023


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το περιστατικό άγριου bullying σε 15χρονο μαθητή του Αρσάκειου σχολείου από συμμαθητές του, οι οποίοι του περάσαν πετονιά στον λαιμό για «παιχνίδι», όπως... είπαν.


Η μητέρα του 15χρονου που δέχθηκε το άγριο bullying -στο Αρσάκειο Σχολείο- και το κατήγγειλε, μιλά για τον αγώνα της οικογένειας να προστατέψει τον μαθητή αλλά και την υποστήριξη που δέχεται από συμμαθητές του.


«Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε στα μετόπισθεν, γιατί προσπαθούμε να προστατεύσουμε την οικογένειά μας. Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλη υποστήριξη. Οι μαθητές του δίνουν μηνύματα πάρα πολύ ενθαρρυντικά, υπάρχουν βέβαια και αντιδράσεις τύπου "σιγά, τι έπαθες;".


Αυτά, όμως, είναι μεμονωμένα περιστατικά. Αυτή τη στιγμή προσπαθεί και το παιδί να τοποθετηθεί σε όλο αυτό που του έχει συμβεί. Έγινε ξαφνικά σαν έκρηξη μπροστά του. Αν τον ρωτούσατε την Παρασκευή θα έλεγε "δεν θέλω να πάμε στην Αστυνομία", ήταν καθαρά δική μου απόφαση. Καθαρά όμως. Ο ίδιος έλεγε "όχι μαμά, σε παρακαλώ.


Του είπα δεν υπάρχει περίπτωση, τώρα είναι πόλεμος. Θα πάμε. Μέχρι τώρα δίναμε μικρές μάχες, τώρα πάμε σε πόλεμο. Δεν παίζω με τη ζωή σου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το σχολείο με τις δικές του ενέργειες.


Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη. Θα με ενδιέφερε αν έβλεπα ότι είναι ένα οργανωμένο σχολείο, που ενδιαφέρεται για την προστασία των μαθητών του και που του ξέφυγε ένα περιστατικό. Εάν ήταν ένα μεμονωμένο, θα ήμουν και μαζί τους.


Τον υποστηρίζει φυσικά ψυχολόγος. Αλλά νομίζω ότι είναι πιο δυνατός. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Το να αντιπαρέλθεις ότι θα βρεθείς στο στόχαστρο και ότι ενδεχομένως από μια τέτοια ενέργεια μπορεί και να περιθωριοποιηθείς , θέλει πραγματικά πολλά κότσια.


Όταν πήγαμε στο σχολείο για να μας ενημερώσουν για την έναρξη των διαδικασιών, μας είπαν ότι λυπούνται. Αλλά τι να το κάνουμε ότι λυπούνται. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του 15χρονου για το bullying.


Πηγή: dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html