Survivor spoiler: Ποιος παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος αποχώρησης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης είναι ο πρώτος υποψήφιος αποχώρησης

Κατηγορία Survivor στις   9:15 μ.μ.  |  Κυριακή 5 Μαρτίου 2023




Μια «βόμβα» στο Συμβούλιο του Survivor All Star ταράξει τα νερά. Ποια ομάδα χάνει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας;


Στην Κόκκινη ομάδα το σχίσμα βαθαίνει όλο και περισσότερο. Θα μπορέσουν οι Διάσημοι του Survivor All Star να το ξεπεράσουν;


Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί για το αποψινό (05.03.2023) επεισόδιο του Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας αναφέρεται στην Ελευθερία Ελευθερίου και κάνει λόγο για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη: «Με ποιο δικαίωμα να βάλει τα δικά μου προσωπικά μέσα στο παιχνίδι;».


«Το κερασάκι στην τούρτα που ήρθε η Ελευθερία χθες και μου είπε ένα τεράστιο ψέμα», λέει επίσης ο Στάθης Σχίζας.


«Σχίσμα στην ομάδα! Ένα μεγάλο σχίσμα στην ομάδα μας», λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα, ενώ απευθυνόμενος στην Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Ήρθες και έριξες μια βόμβα. Μετέφερες ένα ψέμα, έπλασες ένα ψέμα», ενώ η τραγουδίστρια του απαντά: «Με έχουν εκθέσει σε όλη την Ελλάδα».


Κλαίγοντας η Ελευθερία Ελευθερίου λέει επίσης: «Είμαι πάρα πολύ πιεσμένη. Δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου να βγαίνει εκτός εαυτό του».


«Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου και από την αξιοπρέπειά μου», βλέπουμε να λέει ο Στάθης στο συμβούλιο.


Στο Συμβούλιο του Survivor All Star για την πρώτη υποψηφιότητα μια… βόμβα εκπλήσσει τους πάντες.


Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια στον αποψινό αγώνα του Survivor είναι η Μπλε ομάδα.


Ως εκ τούτου οι παίκτες των Κόκκινων οδηγούνται στο Συμβούλιο προκειμένου να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.


Σύμφωνα πάντα με τα ίδια spoiler, στον τάκο βγαίνει η Ελευθερία Ελευθερίου.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html