Survivor All Star spoiler 12/3: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία – Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο – Αυτός πρώτος υποψήφιος! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Survivor All Star spoiler 12/3: ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία – Αυτός φέρνει τον τελικό πόντο – Αυτός πρώτος υποψήφιος!

Κατηγορία Survivor στις   9:00 μ.μ.  |  Κυριακή 12 Μαρτίου 2023



Όλα τα Survivor spoiler στην πίστα λοιπόν. Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία, με ποιο σκορ, ποιος φέρνει τον τελικό πόντο, ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star; Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα για το Survivor.


Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ξανά στις επάλξεις και στο αποψινό επεισόδιο έχουμε πολλά να δούμε. Σε όλα τα επίπεδα έχουμε συγκινήσεις και μεγάλες ανατροπές. Από πού να αρχίσουμε και από πού να τελειώσουμε.


Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία και με αυτό το σκορ. Σας είχαμε προϊδεάσει καιρό τώρα πως θα έχουμε πολλά παιχνίδια ντέρμπι από εδώ και μπρος.


Οι Διάσημοι κερδίζουν την 1η ασυλία, αλλά με ένα σπουδαίο ντέρμπι ως το τέλος.


Με άλλα λόγια, πάμε σε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο flag race. Με το σκορ στο 9-9, τον τελικό στόχο θα αναλάβει από τους κόκκινους η Σταυρούλα και από τους μπλε ο Γιωρίκας Πιλίδης. Και μαντέψτε. Η Σταυρούλα θα το κάνει για ακόμα μία φορά. Θα κερδίζει έναν δυνατό παίκτη. Όπως συνέβαινε και με τον Άρη Σοϊλέδη πέρυσι.


Παρεμπιπτόντως, ο Άρης Σοϊλέδης ξέσπασε κατά της παραγωγής του Survivor για το γεγονός πως δεν είναι μέσα στο All Star. Ανέφερε αναλυτικά και τους λόγους για τους οποίους δεν συνέβη αυτό.


Survivor All Star spoiler 12/3: Τρέλα στο συμβούλιο με τον 1ο υποψήφιο!


Το συνολικό σκορ στις νίκες θα πάει στο 24-20 υπέρ της κόκκινης ομάδας. Οι μπλε θα πρέπει να πάνε να βγάλουν έναν παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση. Κι εκεί θα γίνει ο κακός χαμός. Σας έχω πει ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.



Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι αυτός που βγαίνει στον τάκο. Δεν δέχεται αυτή την απόφαση των συμπαικτών του όμως και ζητάει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Έξαλλος. Ο λόγος για το ότι δεν ψηφίζεται με αγωνιστικά κριτήρια. Θα δούμε ένα συμβούλιο όπου γίνεται ο κακός χαμός.


Πηγή: sportime.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html