Αλλάζουν όλα! Έκτακτη ανακοίνωση από το STAR - Τι συνέβη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Αλλάζουν όλα! Έκτακτη ανακοίνωση από το STAR - Τι συνέβη

Κατηγορία media στις   5:10 π.μ.  |  Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023




Η τραγωδία στα Τέμπη έχει προκαλέσει μεγάλο "σάλο" στην ελληνική κοινωνία, καθώς τα θύματα είναι πολλά και οι οικογένειες αυτών προσπαθούν να βρουν τους υπεύθυνους που κρύβονται πίσω από την τραγική σύγκρουση των τρένων, η οποία κόστισε πολλές ζωές (δείτε εδώ ποια είναι η 23χρονη που βρέθηκε νεκρή στα συντρίμμια).


Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, όλα τα κανάλια έχουν πραγματοποιήσει αλλαγές στα προγράμματά τους, ώστε να μπορούν μα μεταδίδονται συνεχώς οι εξελίξεις της υπόθεσης, ενώ δεν υπάρχει χώρος για ψυχαγωγία όταν πρόκειται για ένα τέτοιο γεγονός.


Η έκτακτη ανακοίνωση του STAR


Έτσι και το STAR ανακοίνωσε πως λόγω του τριήμερου πένθους που κηρύχθηκε την Παρασκευή 3/3 θα ακολουθήσει άλλη γραμμή.


Πιο συγκεκριμένα, τις ώρες 14:00 – 15:00 και 16:00 - 16:45 θα μεταδοθούν εκπομπές Έκτακτης Επικαιρότητας, ενώ δεν θα μεταδοθούν η σειρά «Ντετέκτιβ Μονκ» και οι εκπομπές «Shopping Star»,«Cash or Trash», «Οι 100» και στη θέση τους θα μεταδοθούν ξένες ταινίες.


Σε αλλαγές προχωρά και ο ALPHA


Ο Alpha λοιπόν όπως και τα υπόλοιπα κανάλια λόγω της εθνικής τραγωδίας, διαμορφώνει εκ νέου το πρόγραμμά του αναβάλλοντας ή μετακινώντας εκπομπές και σειρές με σκοπό να μπει μπροστά η ενημέρωση και το σχετικό ρεπορτάζ.


Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του σταθμού έχει γίνει γνωστό, πως σήμερα Πέμπτη 2/3, στις 20:00 θα μεταδοθεί διπλό επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».


Η επανάληψη της εκπομπής ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV και ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, VIII, το τηλεπαιχνίδι DEAL, VII, οι ελληνικές σειρές ΣΑΣΜΟΣ, ΙΙ και ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ και η ελληνική ταινία ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, δεν θα μεταδοθούν.


Αύριο, Παρασκευή 3/3 το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα μεταδοθεί εκτάκτως στις 13:00 και η έκτακτη ενημέρωση συνεχίζεται με το Tlive.


Οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV και ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, VIII, το τηλεπαιχνίδι DEAL, VII, και η ξένη ταινία COURAGE UNDER FIRE, δεν θα μεταδοθούν.


Το Σάββατο 4/3 ο Alpha, συμμετέχοντας στο πένθος και σεβόμενος τον πόνο για την απώλεια δεκάδων αδικοχαμένων ψυχών αποφασίζει την αναβολή του ζωντανού show Just the 2 of us. Θα επιστρέψει το Σάββατο, 11/3 στις 20:00 (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Κοκλώνη).


Θα μεταδοθούν οι σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει».


Την Κυριακή 5/3 θα μεταδοθεί ένα επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και η σειρά «Σασμός». Η επανάληψη της ελληνικής σειράς ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ, IV, δεν θα μεταδοθεί.


Πηγή: youweekly.gr/

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html