Στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ ταξίδια της «Μαρίας Τσάλλα», «Ξεψαχνίζουν» τα social media « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ ταξίδια της «Μαρίας Τσάλλα», «Ξεψαχνίζουν» τα social media

Κατηγορία Ελλάδα στις   6:08 μ.μ.  |  Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023


Αίσθηση προκάλεσε την Πέμπτη η αποκάλυψη της ΕΥΠ για την δράση μιας Ρωσίδα κατασκόπου - που χρησιμοποιούσε στην Ελλάδα το όνομα «Μαρία Τσάλλα», με τα ταξίδια της να έχουν μπει στο μικροσκόπιο.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΥΠ, η «Irina A. S.» ανήκει σε ένα κύκλωμα, μέσω του οποίου Ρώσοι πράκτορες προσπαθούσαν να διεισδύσουν στη Δύση, κυρίως στην Ευρώπη και σε χώρες της Αμερικής. Η ΕΥΠ ενημερώθηκε αρχικά από μυστική υπηρεσία άλλης ευρωπαϊκής χώρας και ξεκίνησαν οι έρευνες. Πριν από έξι μήνες εντοπίστηκε η «Μαρία.Τ», ωστόσο δεν διαπίστωσε αρχικά κάτι περίεργο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του «Open», οι αξιωματικοί των Υπηρεσιών Πληροφορίας έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» των ερευνών τα ταξίδια που πραγματοποίησε η Αλεξάντροβνα όσο βρισκόταν στη χώρα μας, στην οποία βρισκόταν από το 2018, τα οποία υπολογίζονται σε 3 στο εξωτερικό και 2 στην Ελλάδα.


Η Αλεξάντροβνα χρησιμοποιούσε τα στοιχεία ενός νεκρού παιδιού, ενώ ήταν δίδυμο με έναν κατάσκοπο στη Σλοβενία, ο οποίος και συνελήφθη στη χώρα πριν από δύο μήνες.


«Φύλλο και φτερό» τα Spcial Media


Οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» τα social media της «Μαρίας», καθώς ερευνούν αν υπάρχει ένα ευρύτερο κατασκοπευτικό δίκτυο το οποίο μπορεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.


Μιλένα Αποστολάκη: «Ήταν μία καθημερινή κοπέλα»


H πρώην υπουργός Μιλένα Αποστολάκη ήταν γειτόνισσα με την Ρωσίδα κατάσκοπο, την οποία φυσικά γνώριζε ως Μαρία Τσάλλα, καθώς έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και συναντιόντουσαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και αντάλλασσαν τους τυπικούς χαιρετισμούς.


Η ίδια μιλώντας στο ΣΚΑΙ δήλωσε:


«Μου τράβηξε την προσοχή το μαγαζί της, το Galazio, καθώς ήταν αρκετά… εναλλακτικό. Σκεφτόμουν, πώς ήταν δυνατόν αυτό το μαγαζί να βγάζει τα έξοδά του; Όλο αυτόν τον καιρό δεν είχε μπει ποτέ κανένας σε αυτό το μαγαζί. Οπότε, όταν έκλεισε τον Ιανουάριο δεν μου έκανε καμία εντύπωση».


Ήταν μία καθημερινή κοπέλα που δεν προκαλούσε τίποτα εντύπωση επάνω της.


Έχουμε σαστίσει όλοι, κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφά εχθές που μάθαμε τι συμβαίνει»Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html