Μοντέλο και influencer βρέθηκε νεκρός στο Μαϊάμι – Έπεσε από μπαλκόνι, αυτοκτονία εκτιμούν οι Αρχές « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Μοντέλο και influencer βρέθηκε νεκρός στο Μαϊάμι – Έπεσε από μπαλκόνι, αυτοκτονία εκτιμούν οι Αρχές

Κατηγορία Διεθνή στις   6:22 π.μ.  |  Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023




Ο Τζεφ Τόμας, μοντέλο και influencer, βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από μπαλκόνι ενός διαμερίσματος στο Μαϊάμι, προκαλώντας σοκ στους διαδικτυακούς φίλους του και όχι μόνο, με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών να αναφέρουν την αυτοκτονία.


Η σορός του 35χρονου μοντέλου και influencer ανακαλύφθηκε έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μαϊάμι πριν από μια εβδομάδα, στις 8 Μαρτίου, με τις Αρχές να διενεργούν νεκροψία-νεκροτομή, αφού ακόμα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η επίσημη αιτία θανάτου.


Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, πηγές από το περιβάλλον του συμμερίζονται την εκτίμηση των Αρχών και πιστεύουν ότι αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματος. 


Ο Τζεφ Τόμας ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram, καθώς είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 120.000 ακόλουθους ενώ πρόσφατα είχε υπογράψει συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο. Ήδη, είχε κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα του, αφού είχε συμμετάσχει σε διαφημίσεις και επιδείξεις μόδας. 


Η τελευταία ανάρτησή του:




Το 35χρονο μοντέλο ήταν ενεργός στα social media και ανέβαζε φωτογραφίες από τη ζωή του, τις δουλειές του ενώ έστελνε τα δικά του θετικά μηνύματα στους ακόλουθούς του για να γυμνάζονται, να προσπαθούν και να εκτιμούν τη ζωή τους.


Άλλωστε, όσοι φίλοι του τού απέτισαν φόρο τιμής μετά τα νέα για τον θάνατό του, τον επαινούν για τη θετική του ενέργεια και την αισιοδοξία του. Ο αντιπρόεδρος του Men’s Design, Kris Haigh, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε γνώρισα πριν από πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Δεν παρέλειπες ποτέ να φέρνεις μια αισιόδοξη ενέργεια κάθε φορά που σε έβλεπα».



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html