Έκανε βεντούζες στον σύζυγό της και πήρε φωτιά το σπίτι από το οινόπνευμα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Έκανε βεντούζες στον σύζυγό της και πήρε φωτιά το σπίτι από το οινόπνευμα

Κατηγορία Κρήτη στις   9:00 π.μ.  |  Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023




Μία ηλικιωμένη, που κατηγορείται για την πυρκαγιά στο σπίτι όπου διέμενε, μαζί με τον σύζυγό της, σε περιοχή της Κρήτης, φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της ότι πήγε να κάνει βεντούζες στον σύζυγό της και προκλήθηκε φωτιά από το οινόπνευμα.


Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για εμπρησμό από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διώκεται η ηλικιωμένη που κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι όπου διέμενε, μαζί με τον ηλικιωμένο σύζυγό της.


Η γυναίκα νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, και σήμερα ανακρίτρια και εισαγγελέας μετέβησαν στο νοσοκομείο για την απολογία της.


Σε αντίθεση με ό,τι είχε προκύψει προανακριτικά, σήμερα η ηλικιωμένη υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να βάλει φωτιά, ενώ, τις τελευταίες δύο μέρες, ο σύζυγός της που είναι πολύπαθος, υπέφερε από πόνους στην πλάτη. Έτσι, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε η ηλικιωμένη, πήγε να του κάνει βεντούζες και προκλήθηκε φωτιά από το οινόπνευμα.


«Η δικαιοσύνη έδειξε το ανθρώπινο της πρόσωπο»


Η δικηγόρος της οικογένειας Μαρίνα Παναγιωτάκη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δήλωσε στο Cretalive: «Σήμερα, αργά το μεσημέρι, σε δημόσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, η εντολέας μου, έδωσε τις κατάλληλες εξηγήσεις ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και της εισαγγελέως προς απόκρουση των κακουργηματικών κατηγοριών της απόπειρας σε ανθρωποκτονία και του εμπρησμού.


»Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ένα ανθρώπινο σφάλμα και ότι η ανάφλεξη οφείλεται στην εσφαλμένη εφαρμογή θεραπευτικής πρακτικής με τη χρήση οινοπνεύματος. Καθ’ όλη τη διάρκεια της απολογίας η κατηγορούμενη ρωτούσε για την υγεία του συζύγου της και ζήτησε να επικοινωνήσει με τα τρία παιδιά της.


»Τόνισε ότι με τον άνδρα της είναι εξήντα χρόνια μαζί και ότι είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι και ψελλίζοντας είπε: "ήταν η κακιά ώρα". Τελικώς, μετά από σύμφωνη γνώμη της κας εισαγγελέως, η κα ανακρίτρια διέταξε την παρακολούθηση της κατηγορουμένης από ειδικό ψυχικής υγείας, χωρίς να της επιβάλει προσωρινή κράτηση. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την έκβαση της απολογίας και η Δικαιοσύνη για άλλη μία φορά έδειξε το ανθρώπινο της πρόσωπο».


Μετά την απολογία της, ο μοναδικός όρος που της επιβλήθηκε είναι να παρακολουθείται από ψυχίατρο.


Τόσο η υγεία της γυναίκας όσο και του συζύγου της επιβαρύνθηκαν λόγω του καπνού. Ο άνδρας παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση η υγεία του είναι βεβαρημένη.



Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html