Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη με το «κλειδί» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη με το «κλειδί»

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:30 π.μ.  |  Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023


Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που έχει στοιχίσει την ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους. Βίντεο-ντοκουμέντο, που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείχνει ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που έκανε ο σταθμάρχης Λάρισας. 


Ο σταθμάρχης της Λάρισας, όπως φαίνεται στο βίντεο του ΣΚΑΪ, δεν γύρισε ποτέ το κλειδί επί της οδού Καραγάτση για να αποκαταστήσει την κανονική ροή και να αποφευχθεί λίγο αργότερα η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Και αυτό, όπως προκύπτει από το υλικό που έχει στην διάθεση του ο ΣΚΑΪ, μολονότι είχε στην διάθεση του τουλάχιστον μία ώρα. 


Στα βίντεο φαίνεται το μοιραίο Intercity 62, πριν το μοιραίο λάθος του σταθμάρχη Λάρισας. Είναι και τα βίντεο που δείχνουν την λανθασμένη πορεία που ακολούθησε, οδηγώντας στον θάνατο 57 επιβάτες. Κάμερα κλειστού κυκλώματος στην οδό Βόλου, στη Λάρισα, κατέγραψε το τρένο του προαστιακού της Λάρισας -το τρένο δηλαδή που έγινε το πρώτο λάθος, αλλά διορθώθηκε μετά από υπόδειξη του οδηγού. 


Και μετά από μια ώρα η κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει και το Intercity. Ώρα 22:09, ο προαστιακός κατευθύνεται προς τον σταθμός της Λάρισας. Το ψαλίδι στην οδό Καραγάτση γυρνάει και το τρένο κατευθύνεται προς την πλατφόρμα 3. 


Το μοιραίο λάθος είναι ότι το κλειδί δεν γυρνάει ποτέ στην σωστή του θέση και το Intercity μπαίνει ναι μεν στην ίδια ράγα, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό αποτυπώνεται και στο βίντεο που καταγράφεται στις 23:07. 


Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:




Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Πηγή: newsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html