Θλίψη & οργή στις κηδείες των θυμάτων των Τεμπών - «Μάνα ηρέμησα..» (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Θλίψη & οργή στις κηδείες των θυμάτων των Τεμπών - «Μάνα ηρέμησα..» (βίντεο)

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:44 μ.μ.  |  Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023




Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος στα θύματα της μοιραίας σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών το βράδυ της περασμένης Τρίτης στα Τέμπη.

Βαρύ το κλίμα στα Καλάβρυτα, όπου κηδεύτηκε σήμερα η 19χρονη Αναστασία, φοιτήτρια του ΑΠΘ όπου γύριζε στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές της.

«Ήταν έναν γλυκύτατο κορίτσι με χαμόγελο, καλοσύνη, από καλή οικογένεια. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το κορίτσι», είπε στο MEGA οικογενειακός φίλος.

«Ένα ‘γιατί’ μας τρώει όλους. Τόσο άδικα».


Καρδίτσα

Η Καρδίτσα αποχαιρέτησε το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, με ανείπωτη θλίψη, τον 21χρονο φοιτητή Αναστάσιο Κουτσόπουλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Εκατοντάδες μαθητές με βουρκωμένα μάτια και ένα λουλούδι στο χέρι, καθώς τα μαθήματα στα σχολεία είχαν λήξει στις 12:00, είπαν το τελευταίο «αντίο» στον φοιτητή που σπούδαζε στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. «Μαμά θα αργήσω κοιμήσου…», φέρεται να είναι το τελευταίο μήνυμα προς τη μητέρα του επειδή είχε καθυστερήσει να ξεκινήσει η αμαξοστοιχία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι συγγενείς του. Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Τιμόθεος. Το δημοτικό συμβούλιο Σοφάδων, με αφορμή τον θάνατο του Αναστάσιου Κουτσόπουλου στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συνήλθε σήμερα σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση και ομόφωνα ενέκρινε ψήφισμα.

Ο δήμαρχος Σοφάδων και το δημοτικό συμβούλιο, μεταξύ άλλων, εκφράζουν «τη βαθιά θλίψη και οδύνη και τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του συνδημότη μας Αναστάσιου Κουτσόπουλου, που τόσο ξαφνικά και άδικα έφυγε από κοντά μας στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη». Παράλληλα, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους συγγενείς όλων των θυμάτων.

Θεσσαλονίκη

Η μπάντα της πυροσβεστικής παιανίζει πένθιμα. Ο 23χρονος Νικήτας Καραθεοδώρου, υπαρχιπυροσβέστης από τη Θεσσαλονίκη, έκανε το πιο μακρινό ταξίδι από όλα. Το ταξίδι που ξεκίνησε με την κοπέλα του το βράδυ της Τρίτης, δεν είχε γυρισμό.

Όλο το πυροσβεστικό σώμα ήταν εκεί. Μαζί τους έχουν φέρει την κόκκινη υπηρεσιακή τσάντα του Νικήτα, που είχε στην τελευταία βάρδια της ζωής του.

«Τον αποχαιρετήσαμε», είπε συνάδελφός τους στο MEGA.

«Ήταν υπόδειγμα πυροσβέστη, τέτοια παιδιά προσπαθεί να βγάλει το Σώμα, όπως ήταν ο Νικήτας, πάντα πρώτος».

Ο 23χρονος υπηρετούσε στην Αθήνα. Στο ρεπό του ήθελε να κάνει έκπληξη στους γονείς του και να τους επισκεφτεί στη Θεσσαλονίκη. Η σύντροφός του, Κέλλυ Πορφυρίδου τον ακολούθησε. Κάθισαν στον τρίτο βαγόνι του τρένου. Η στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης, τους βρήκε μαζί στο εστιατόριο.

«Μη φοβάσαι, εδώ είμαστε. Μη φοβάσαι κορίτσι μου. Εδώ είμαστε», είπε στον σπαραγμό της η μητέρα της νεαρής.

Η μητέρα της 23χρονης Κέλλυς ξεσπάει σε λυγμούς. Υποβασταζόμενη, ακολουθεί το ολόλευκο φέρετρο της κόρης της. Στο τελευταίο «αντίο», τα δύο νεαρά παιδιά ήταν μαζί… και θα είναι για πάντα μαζί.



Πηγή: megatv.com

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html