Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Ατύχημα στο πλατό - Έκοψε το χέρι της και έκανε τέσσερα ράμματα... « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Ατύχημα στο πλατό - Έκοψε το χέρι της και έκανε τέσσερα ράμματα...

Κατηγορία media στις   11:00 π.μ.  |  Τρίτη 28 Μαρτίου 2023




Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, μαγειρεύει πολύ συχνά η σεφ Γωγώ Δελογιάννη, η οποία έγινε πολύ γνωστή μέσα από τον μαγειρικό διαγωνισμό MasterChef, ωστόσο μετά από αυτόν έχει χαράξει την δική της πορεία.


Την Δευτέρα 27/3, όμως, εμφανίστηκε στο πλατό με δεμένο χέρι και έμειναν όλοι να την κοιτούν απορημένοι για την κατάστασή της. Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως κόπηκε την ώρα που μαγείρευε και το κόψιμο ήταν τόσο βαθύ που έπρεπε να κάνει ράμματα, πράγμα που σημαίνει πως τις επόμενες ημέρες θα μαγειρεύει με δυσκολία ή και καθόλου.


Ατύχημα για την σεφ του Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν


«Ήρθα το πρωί να κάνω τον λαχανοντολμά και πήρα σβάρνα το χέρι. Απέκτησα 4 πολύ ωραία ράμματα και δεν πρόλαβα να κάνω τον λαχανοντολμά. Καταλαβαίνω πια ποιο κόψιμο είναι για ράμμα. Με τα λίγο δεν ασχολούμαι. Αυτό ήταν για ράμματα, πήγα απέναντι εδώ. Πόνεσα, τι έκανα;», περιέγραψε η διάσημη σεφ.


«Και τι θα κάνουμε τώρα;», ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή.


«Εγώ λέω να μαγειρεύεις εσύ και να σε κοιτάω εγώ. Μέχρι να βγάλω την γάζα Φώτη μου 2 με 3 μέρες θα μαγειρεύεις εσύ κι εγώ θα κοιτάω», του απάντησε εκείνη, ενώ η Τζένη Μελιτά έμεινε να απορεί γιατί κανείς δεν την εμπιστεύεται να μαγειρέψει εκείνη.


Προηγουμένως ο παρουσιαστής αποκάλυψε για φλερτ του...


Με ένα απίστευτο σκετς ξεκίνησαν σήμερα 27/3 την εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Με την διάθεση του στα ύψη, σατίρισαν τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την ερωτική του σχέση με την Όλγα Τρέμη, με αφορμή τον χαμό που επικράτησε στις τηλεοπτικές εκπομπές.


Φορώντας λοιπόν τις ρόμπες τους, τις συνεργάτιδες τους να τους βάφουν, και νομίζοντας πως οι κάμερες δεν τους τραβάνε, ξεκίνησαν έναν επικό διάλογο σχετικά με τα... προσωπικά τους.


Την συζήτηση ξεκίνησε η Τζένη Μελιτά λέγοντας χιουμοριστικά πως τις προάλλες στο δρόμο είχε έναν κύριο που την φλέρταρε έντονα, βάζοντας από το κοντρόλ μπιπ σε κάποιες λεπτομέρειες..


«Ξέρεις ποιον είδα τις προάλλες; Δεν ήμουν μόνη μου ήμουν με τον Σπύρο. Τον… Αυτός παλιά με ήθελε τρομερά. Είχε παίξει ένα ψιλοφλερτάκι. Το τι λουλούδι, τι κόσμημα, είχε ξεφτιλιστεί, τα έστελνε στο κανάλι. Ρε παιδάκι μου του λέω, ντροπή. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι αυτός είχε σχέση επίσημη. Του λέω, ρε ανθρωπέ μου θα γίνουμε ρόμπα ξεκούμπωτη. Σταμάτα», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να πετάει διάφορα και να συνεχίσει:


Φώτης: Ξέρεις ποιον είδα τις προάλλες; Τον... Ναι! Εγώ με αυτόν παλιά...

Τζένη: Αυτός παιδάκι μου δεν είναι παντρεμένος;

Φώτης: Δεν έχει σημασία. Ναι, παδιί μου, έχει και δύο παιδάκια.

Τζένη: Και;

Φώτης: Είχε παίξει κάτι.

Τζένη: Ήταν ωραία;

Φώτης: Ααα…

Τζένη: Αυτός καλός;

Φώτης: Εγώ να δεις. Ήταν και λίγο κολλημένος. Ναι ναι! Εγώ κάποια στιγμή δεν ήθελα και λέω άντε από εδώ μωρέ. Άι στο καλό! Θα ξεκινήσουμε να γράφουμε;


«Ποιος να μας ακούσει εμείς είμαστε», είπε η Τζένη Μελιτά ολοκληρώνοντας το σκετς για να ξεκινήσουν την εκπομπή.



Πηγή: Υouweekly.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html