Τέμπη: «Βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας τα μέτρα της κυβέρνησης», λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τέμπη: «Βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας τα μέτρα της κυβέρνησης», λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας

Κατηγορία Ελλάδα στις   9:34 μ.μ.  |  Σάββατο 11 Μαρτίου 2023


Σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ μίλησε ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.


Μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας αναφέρθηκε και στα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την τραγωδία στα Τέμπη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε. Δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά ή αν είναι λίγα, διότι μπορεί να αγγίζουν και άλλους 56 ανθρώπους. Την κόρη μου δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη».


Τόνισε επίσης ότι «αυτά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία, είναι βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας. Και πιστεύω ότι και εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα αξιοποιήσουμε», ενώ ξεκαθάρισε πως το θέμα εκτός από ηθικό είναι και οικονομικό. «Βιοπαλαιστές είμαστε, τρία παιδιά σπουδάζω, αγκομαχώντας»


Για την προσφυγή στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση στα Τέμπη είπε πως το ανέθεσε όπως και άλλοι γονείς στον δικηγόρο του και πως «ό,τι θέλει ας προκύψει, ό,τι θέλει ας κάνει. Δεν πρόκειται να υπεισέλθω σε τέτοιες λεπτομέρειες, θα περιοριστώ στον δικό μου ρόλο».Πηγή: newsit.gr Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html