Παγιδευμένοι: Το ένοχο μυστικό της Άννας που διαλύει τον Δημήτρη « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τώρα ο Θεός την πήρε κοντά του: 13χρονη πέθανε ξαφνικά από «σιωπηλή νόσο»

Η 13χρονη Λόρεν Μένζις χαλάρωνε στο σπίτι με την οικογένειά της και ξαφνικά μέσα σε 12 ώρες χαροπάλευε να μείνει ζωντανή. Τελικά, η νεαρή μα...

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Παγιδευμένοι: Το ένοχο μυστικό της Άννας που διαλύει τον Δημήτρη

Κατηγορία media στις   12:35 μ.μ.  |  Σάββατο 11 Μαρτίου 2023
Η Άννα και ο Δημήτρης, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, έχουν αποφασίσει να πορευτούν μαζί και να μην αφήσουν τίποτα ξανά να μπει εμπόδιο ανάμεσά τους.


Ωστόσο, ένα ακόμη ψέμα της Άννας που θα ανακαλύψει ο Δημήτρης τον διαλύει. Όλα αρχίζουν όταν η δικηγόρος λαμβάνει ένα βίντεο του Αγγέλου στο οποίο αποκαλύπτονται πολλά. Όλη η αλήθεια για τη δολοφονία του νεαρού βρίσκεται εκεί, μαζί με άλλα μυστικά που η Άννα θα πρέπει να αποκωδικοποιήσει.


Ωστόσο, παίρνει τη μοιραία απόφαση να μην πει τίποτε ακόμη στον Δημήτρη, μέχρι να σκεφτεί πώς θα το χρησιμοποιήσει. Ο Δημήτρης, από την άλλη, μετά το αίσιο τέλος της δίκης της Άννας, κάνει αίτηση για να επιστρέφει στη θέση του στην εισαγγελία, ενώ ο Αλέκος δεν μπορεί να αντέξει στην ιδέα ότι βρίσκεται στη φυλακή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφεθεί ελεύθερος.


Η Άννα, όμως, στέκεται απέναντί του και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να τον κρατήσει για πάντα μέσα. Ωστόσο, τα σχέδιά της ανατρέπονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Δημήτρης ανακαλύπτει το ψέμα που του είπε η Άννα και εξοργίζεται.


Ο εισαγγελέας δεν μπορεί να πιστέψει πως συνεχίζει να τού κρύβει πράγματα ύστερα από όσα πέρασαν και αρχίζει να αμφιβάλλει για την εμπιστοσύνη που της δείχνει. Κι ενώ το περιεχόμενο του φακέλου που έχει λάβει η Άννα τής «καίει», ακόμα, τα χέρια, οι εξελίξεις δεν την αφήνουν να καταλάβει ότι το βίντεο του Αγγέλου κρύβει κάποιο μήνυμα που θα τη συγκλονίσει.


Εντωμεταξύ, ο Δημήτρης τής ασκεί μεγάλη πίεση προκειμένου να του εκμυστηρευτεί τι είναι αυτό που του κρύβει αλλά και τι αποκαλύψεις υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση στον φάκελο που έλαβε. Θα του πει η Άννα την αλήθεια για τον μυστηριώδη φάκελο;


Πηγή: My tv

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html