Τέμπη: Οι πρώτες ώρες του σταθμάρχη στη φυλακή – Άλλος έπρεπε να είναι στη θέση του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Οι πρώτες ώρες του σταθμάρχη στη φυλακή – Άλλος έπρεπε να είναι στη θέση του

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   8:10 π.μ.  |  Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023




Μαζί με συνομήλικους κρατούμενους βρίσκεται στο κελί του στις φυλακές Λάρισας ο 59χρονος σταθμάρχης που έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη. Την ίδια ώρα, συνάδελφοί του δίνουν περισσότερο φως στο τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης του Intercity 62 με το εμπορικό τρένο.


Ο 59χρονος σταθμάρχης έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Λάρισας μετά την απολογία του για την τραγωδία στα Τέμπη. Στο κελί μαζί του βρίσκονται άλλοι 3 ηλικιωμένοι κρατούμενοι, καθώς η διεύθυνση έκρινε πως έπρεπε να τον τοποθετήσει σε έναν ήσυχο και ασφαλή χώρο ώστε να μην δεχθεί τυχόν επιθέσεις.


Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 59χρονος σταθμάρχης περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας μόνος, προαυλίζεται κανονικά, είναι ήσυχος, δε δημιουργεί προβλήματα ενώ ήδη δέχθηκε το πρώτο του επισκεπτήριο, αυτό της συζύγου του, η οποία του πήγε μερικά ρούχα.


Οι συγκρατούμενοί του δεν έχουν διαπράξει σοβαρά εγκλήματα ώστε να μην υπάρξουν και πιθανές εντάσεις, αφού η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκινήσει, συγκλονίσει και προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο.



Άλλαξε η βάρδια από συνάδελφο επειδή δούλεψε 20 ημέρες χωρίς ρεπό


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησαν και οι 2 σταθμάρχες που έκαναν τις προηγούμενες βάρδιες από τον προφυλακισμένο 59χρονο συνάδελφό τους, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τα ωράρια ήταν εξαντλητικά στις θέσεις του ενώ ο ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι στη θέση του, όμως άλλαξε τη βάρδια λόγω φόρτου εργασίας.


Πιο συγκεκριμένα, ο ένας σταθμάρχης ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να αλλάξει τη βραδινή βάρδιά του με την πρωινή, επειδή ήταν εξαντλημένος αφού δούλευε χωρίς ρεπό επί 20 ημέρες! Πρόκειται για τη βραδινή βάρδια της μοιραίας νύχτας της 28ης Φεβρουαρίου με τη σύγκρουση στα Τέμπη.


Ο ίδιος ισχυρίστηκε επίσης ότι οι σταθμάρχες αναγκάζονταν να αλλάζουν μεταξύ τους τις βάρδιές τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις δικές τους υποχρεώσεις που είχαν, αφού τα ωράρια είναι εξαντλητικά.


Όσον αφορά τον σταθμάρχη που είχε την αμέσως προηγούμενη βάρδια από τον 59χρονο, ισχυρίζεται ότι έκανε επιτυχημένα 35 ελιγμούς τρένων από τις 14:00 έως τις 23:00 και ότι σχόλασε κανονικά στην ώρα του, τονίζοντας παράλληλα ότι ο πρώτος ελιγμός του προφυλακιστέου συναδέλφου του προκάλεσε την τραγωδία.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html