Ανακαλούνται παρτίδες γνωστής ζωοτροφής, προκαλούν μέχρι και νεφρική ανεπάρκεια « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τώρα ο Θεός την πήρε κοντά του: 13χρονη πέθανε ξαφνικά από «σιωπηλή νόσο»

Η 13χρονη Λόρεν Μένζις χαλάρωνε στο σπίτι με την οικογένειά της και ξαφνικά μέσα σε 12 ώρες χαροπάλευε να μείνει ζωντανή. Τελικά, η νεαρή μα...

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ανακαλούνται παρτίδες γνωστής ζωοτροφής, προκαλούν μέχρι και νεφρική ανεπάρκεια

Κατηγορία Υγεία στις   2:30 μ.μ.  |  Τρίτη 14 Μαρτίου 2023


Η Nestlé Purina PetCare Company επεκτείνει την εθελοντική ανάκληση της Purina Pro Plan Veterinary Diets EL Elemental (PPVD EL) ξηράς τροφής για σκύλους.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του FDA η Nestlé Purina PetCare Company επεκτείνει την εθελοντική ανάκληση της ξηράς τροφής για σκύλους με συνταγή Purina Pro Plan Veterinary Diets EL Elemental (PPVD EL) λόγω σφάλματος προμηθευτή που είχε ως αποτέλεσμα δυνητικά αυξημένα επίπεδα βιταμίνης D σε δύο επιπλέον παρτίδες προϊόντων από αυτές που ανακλήθηκαν προηγουμένως. Η αρχική ανακοίνωση έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2023 ενώ, εν επηρεάζονται άλλα προϊόντα περιποίησης κατοικίδιων Purina.


Η επέκταση έρχεται μετά από έρευνα που έκανε η εταιρεία που αποκάλυψε νέες πληροφορίες σχετικά με ένα σφάλμα παραγωγής από έναν προμηθευτή των ΗΠΑ που έγινε μόνο σε αυτήν τη συγκεκριμένη φόρμουλα και είχε ως αποτέλεσμα δυνητικά αυξημένα επίπεδα βιταμίνης D.


Η βιταμίνη D είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για τους σκύλους. Ωστόσο, η κατάποση αυξημένων επιπέδων μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας ανάλογα με το επίπεδο της βιταμίνης D και τη διάρκεια της έκθεσης. Η τοξικότητα της βιταμίνης D μπορεί να περιλαμβάνει έμετο, απώλεια όρεξης, αυξημένη δίψα, αυξημένη ούρηση και υπερβολικό σάλιο μέχρι νεφρική (νεφρική) δυσλειτουργία.


Μια λίστα με τα πρόσθετα επηρεαζόμενα προϊόντα είναι παρακάτω. Οι σακούλες PPVD EL με τον κωδικό UPC και τον κωδικό παραγωγής παρακάτω θα πρέπει να απορρίπτονται αμέσως.


Παράλληλα υπάρχει μια λίστα με την πρώτη ανάκληση που είχε γίνει.

dog_food.png

anaklisi2.png


Ζητείται από τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων που αγόρασαν σακούλες με το προϊόν που αναφέρεται παραπάνω να σταματήσουν αμέσως να ταΐζουν και να το πετάξουν σε δοχείο όπου δεν μπορούν να φτάσουν άλλα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των άγριων ζώων. Εάν εμφανίστηκαν σημάδια όπως απώλεια βάρους, υπερβολικά σάλια, έμετος, απώλεια όρεξης ή αυξημένη δίψα ή ούρηση στον σκύλο τους κατά τη διάρκεια αυτής της δίαιτας, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κτηνίατρό τους.


Δεν επηρεάζονται άλλα προϊόντα περιποίησης κατοικίδιων Purina.


Οι κτηνιατρικοί και άλλοι συνεργάτες λιανικής θα πρέπει να αφαιρέσουν και να καταστρέψουν το επηρεαζόμενο προϊόν από το απόθεμά τους.


Ζητούμε συγγνώμη από τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων και τους κτηνιάτρους για τυχόν ανησυχίες ή αναστάτωση που προκάλεσε αυτή η κατάσταση. Ως ειδικοί και ιδιοκτήτες κατοικίδιων οι ίδιοι, η υγεία και η ευημερία των κατοικίδιων είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας.


Πηγή: FDA

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html