Αποκαλύψεις για τον πατέρα που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αμάξι με φιάλη υγραερίου - Ήθελε να ανατινάξει και τη μητέρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Αποκαλύψεις για τον πατέρα που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αμάξι με φιάλη υγραερίου - Ήθελε να ανατινάξει και τη μητέρα

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   12:14 π.μ.  |  Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023




Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας πατέρας στη Θεσσαλονίκη προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά του, όταν τα έκλεισε στο αυτοκίνητο και άφησε ανοιχτή φιάλη υγραερίου. Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να ήθελε να δολοφονήσει και την μητέρα των διδύμων.


Ο 62χρονος πατέρας, που είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά του, και τα κλείδωσε σε αυτοκίνητο μαζί με μια ανοιχτή φιάλη υγραερίου.


Ενώ στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ήθελα να αυτοκτονήσει και ο ίδιος, στη συνέχεια βρέθηκε αναπνευστήρας στο αυτοκίνητο με το πιο πιθανό σενάριο να θέλει τον 62χρονο να μπορεί να πάρει καθαρό αέρα.


Ο λόγος που δεν ήθελε να χάσει τις αισθήσεις του, φαίνεται να είναι το γεγονός ότι ήθελα να σκοτώσει και την πρώην σύζυγό του και μητέρα των διδύμων.


Συγκεκριμένα εξετάζεται το σενάριο να ήθελε να παραμείνει ξύπνιος έτσι ώστε όταν έρθει η πρώην γυναίκα του να έβαζε φωτιά για να τους ανατινάξει όλους μαζί.


Ευτυχώς η παρολίγον τραγική τραγωδία δεν συνέβη καθώς οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και κατάφεραν να σώσουν και τα μικρά αδερφάκια αλλά και τον ίδιο.


Επιπλέον ο 62χρονος πατέρας, φέρεται πώς ο λόγος που έχασε τις αισθήσεις του τελικά, ήταν γιατί είχε καταναλώσει χάπια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οργανισμός του να εξασθενίσει.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html