Έστειλαν απειλητική επιστολή με σφαίρα από 45άρι στον Κώστα Μπακογιάννη « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Έστειλαν απειλητική επιστολή με σφαίρα από 45άρι στον Κώστα Μπακογιάννη

Κατηγορία Πολιτική στις   Μαρτίου 02, 2023  |  Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

 


Ο φάκελος εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο της αλληλογραφίας στο γραφείο του δημάρχου - Με 45άρι είχε εκτελέσει η 17Ν τον πατέρα του, Παύλο Μπακογιάννη.


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στην Ελληνική Αστυνομία έπειτα από τον εντοπισμό ύποπτου φακέλου που έφτασε στο δημαρχείο Αθηνών.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο φάκελος εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο της αλληλογραφίας στο γραφείο του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.


Ο φάκελος, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έφερε στοιχεία αποστολέα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Αποσφραγίστηκε από υπάλληλο του δημαρχείου και στο εσωτερικό του εντοπίστηκε ένα απειλητικό μήνυμα απευθυνόμενο προς τον κ. Μπακογιάννη, καθώς και μία σφαίρα 45 χιλιοστών.


Υπενθυμίζεται ότι η τρομοκρατική οργάνωση 17Ν είχε εκτελέσει με 45άρι τον πατέρα του δημάρχου Αθηναίων, τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη.


Στο σημείο μετέβη ΤΕΕΜ ενώ τις έρευνες ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.



Πηγή: Protothema.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html