Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος από το Μπαγκλαντές – Εργαζόταν ως μικροπωλητής τα τελευταία 10 χρόνια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος από το Μπαγκλαντές – Εργαζόταν ως μικροπωλητής τα τελευταία 10 χρόνια

Κατηγορία Ελλάδα στις   5:15 μ.μ.  |  Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023


Ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος από το Μπαγκλαντές που επέβαινε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την εμπορευματική στα Τέμπη. Πρόκειται για τον Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία, μετανάστη που εργαζόταν ως μικροπωλητής και επέστρεφε από την Αθήνα.


Ο Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία, 33 ετών από το Μπαγκλαντές, επέβαινε στην αμαξοστοιχία IC-62 και ταξίδευε από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, αλλά έχασε κι εκείνος τη ζωή του στα Τέμπη. Τα στοιχεία του άτυχου μετανάστη ταυτοποιήθηκαν τη Δευτέρα, (06.03.2023), όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος, Θανάσης Χατζάκος, δείγμα DNA από τον 33χρονο πάρθηκε από οδοντόβουρτσα που υπήρχε στο σπίτι του και ταυτοποιήθηκε με βιολογικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τον τόπο του δυστυχήματος.


Κατά τον κ. Χατζάκο, ο Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία εργαζόταν στην Ελλάδα ως μικροπωλητής και είχε κατέβει για τις ανάγκες της δουλειάς του στην Αθήνα. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει στις αστυνομικές αρχές ένας φίλος του ομοεθνής, ο οποίος γνώριζε για το ταξίδι.


Όπως ανέφεραν φίλοι του, ο 33χρονος ζούσε περίπου δέκα χρόνια στην Ελλάδα κι έβγαζε το ψωμί του, πουλώντας αξεσουάρ (faux bijoux).


Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html