Κρατούσαν κλειδωμένη 24χρονη και τη χτυπούσαν – Πώς την απελευθέρωσε η αστυνομία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Κρατούσαν κλειδωμένη 24χρονη και τη χτυπούσαν – Πώς την απελευθέρωσε η αστυνομία

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   11:30 π.μ.  |  Τρίτη 7 Μαρτίου 2023




Σκηνές τρόμου έζησε μία 24χρονη Μαροκινή στη Θεσσαλονίκη. Δύο άνδρες κρατούσαν τη νεαρή γυναίκα φυλακισμένη σε μάντρα με ανακυκλώσιμα υλικά.


Όταν η 24χρονη γυναίκα από το Μαρόκο μπόρεσε και τηλεφώνησε στην άμεση δράση Θεσσαλονίκης, μέσα στην ίδια μάντρα βρέθηκαν και συνελήφθησαν δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων ο 33χρονος Αλβανός φέρεται να την είχε χτυπήσει.


Μιλώντας εξαιρετικά χαμηλόφωνα η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι την είχε χτυπήσει ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος την είχε κλειδωμένη σε έναν άγνωστο γι’ αυτήν χώρο με σκουπίδια.


Σύμφωνα με το GRTimes.gr, στα λιγοστά δευτερόλεπτα που κράτησε η τηλεφωνική επικοινωνία, το μόνο που πρόλαβε να πει ακόμα η 24χρονη ήταν πως άκουγε τρένα να περνούν από κοντινό σημείο.


Μόλις πραγματοποιήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον αριθμό από τον οποίο κάλεσε η 24χρονη, έγινε δυνατός ο εντοπισμός της ακριβούς τοποθεσίας της.



Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ερευνώντας την περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν τη μάντρα μέσα στην οποία ήταν κλειδωμένη η 24χρονη. Μάλιστα όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους, άρχισε να χτυπάει τις λαμαρίνες για να κάνει θόρυβο και να την εντοπίσουν πιο γρήγορα!


Μέσα στην ίδια μάντρα βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο άνδρες, οι οποίοι εκτός από την παράνομη κατακράτηση, αντιμετωπίζουν κατηγορίες και γι’ άλλα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html