Τέμπη: Νεκρός αστυνομικός και ο 15χρονος γιος του-ταυτοποιήθηκε η σορός νεαρού πυροσβέστη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Νεκρός αστυνομικός και ο 15χρονος γιος του-ταυτοποιήθηκε η σορός νεαρού πυροσβέστη

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   12:44 π.μ.  |  Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023


Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για τον συνάδελφό τους Ευάγγελο Μπουρνάζη και τον 15χρονο γιο του, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα στα Τέμπη.


Η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης με μία σπαρακτική ανακοίνωση αποχαιρετά τον αστυνομικό και τον 15χρονο γιο του, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τρίτης, όταν οι δύο μοιραίες αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Καλό παράδεισο στον συνάδελφό μας (ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πριν λίγο καιρό)  Ευάγγελο Μπουρνάζη και στον 15 χρόνο υιό του, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών.


Ο Βαγγέλης υπήρξε ένας εξαιρετικός αστυνομικός, συνάδελφος, πατέρας.


Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.


Θέλουμε να ευχηθούμε στα άλλα δυο παιδιά του (όπου ο υιός του μάλιστα σήμερα συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του και τη δύναμη ψυχής του) υπομονή και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε και δεσμευόμαστε ότι η αστυνομική οικογένεια θα είναι δίπλα τους όποτε και αν απαιτηθεί» αναφέρουν οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης για τον χαμό του συναδέλφου τους και του 15χρονου παιδιού του.


Άλλη μία τραγική εξέλιξη για το δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς έγινε γνωστό ότι έχασε τη ζωή του 23χρονος πυροσβέστης.


Ο 23χρονος υπαρχιπυροσβέστης Νικήτας Καραθεοδώρου


Από χθες, Τετάρτη, είχε αναφερθεί ότι στο βαγόνι-εστιατόριο του τρένου βρισκόταν ο 23χρονος Νικήτας Καραθεοδώρου, υπαρχιπυροσβέστης από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος υπηρετούσε στο 2ο ΠΣ Αθηνών, μαζί με τη σύντροφό του, Καλλιόπη Πορφυρίδου.


Τώρα, η τραγική είδηση επιβεβαιώνεται, καθώς οι δικοί του άνθρωποι έκαναν αναρτήσεις, αποχαιρετώντας τον νεαρό Νικήτα με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια.


Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τον τραγικό θάνατο του νεαρού πυροσβέστη στα Τέμπη:


«Σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία με τους πολυάριθμους νεκρούς και τραυματίες χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας, του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών. Ευελπιστούσαμε να είσαι ζωντανός, να σε ξαναδούμε σε μια επόμενη βάρδια ή ίσως να βγούμε να διασκεδάσουμε όπως στη φωτογραφία. Εύχομαι να είσαι το ίδιο χαμογελαστός και στη γειτονιά των Αγγέλων. Καλό ταξίδι Νικήτα μας», γράφει ανάρτηση στα social media.


Πηγή: www.iefimerida.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html