Κολωνός: Αρνήθηκε εκ νέου την κατηγορία της μαστροπείας η μητέρα της 12χρονης – Ποια αιτήματα υπέβαλε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Κολωνός: Αρνήθηκε εκ νέου την κατηγορία της μαστροπείας η μητέρα της 12χρονης – Ποια αιτήματα υπέβαλε

Κατηγορία Αττική στις   12:38 π.μ.  |  Σάββατο 11 Μαρτίου 2023


Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό αρνήθηκε σήμερα (10.3.2023) για μία ακόμα φορά κάθε εμπλοκή της στο αδίκημα της μαστροπείας.


Η κατηγορούμενη κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία σήμερα ενώπιον της 33ης ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση του Κολωνού, μετά από νέα στοιχεία που σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν από την κλήτευση και νέων κατηγορουμένων, τους οποίους αναγνώρισε ως κακοποιητές της η ανήλικη κόρη της.


Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό είχε προφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο για μαστροπεία σε βάρος του ίδιου της του παιδιού.


Η κατηγορούμενη μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας στις 9:00 το πρωί και αναχώρησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.


Ζήτησε να καταθέσει η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες ή υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας υπέβαλλε αιτήματα στην ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει ενώπιόν της η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που έχει εξετάσει τη 12χρονη από τον Κολωνό, προκειμένου να βεβαιώσει ότι η κατάθεση του παιδιού είναι αξιόπιστη και ειδικά ως προς το σκέλος της εκείνο που η ανήλικη αναφέρεται σε μη εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση.


Ακόμη η υπεράσπιση ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει για κατάθεση για τον ίδιο λόγο και την παιδοψυχολόγο που παρακολουθεί τώρα την ανήλικη.


«Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη να βρίσκεται εντός φυλακής», τόνισε ο ένας εκ των δικηγόρων της μητέρας, Απόστολος Λύτρας.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html