Καιρός: Τοίχος κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους και καταπλάκωσε τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Καιρός: Τοίχος κατέρρευσε από τους ισχυρούς ανέμους και καταπλάκωσε τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα

Κατηγορία Καιρός στις   4:46 μ.μ.  |  Τρίτη 28 Μαρτίου 2023
O καιρός έχει αγριέψει με ισχυρούς ανέμους και στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε πτώση ενός μεγάλου τοίχου. Αποτέλεσμα, ήταν να υποστούν ζημιές τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα.


Ο σχεδόν χειμωνιάτικος καιρός σαρώνει και τη Θεσσαλονίκη. Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν έριξαν έναν μεγάλο τοίχο πάνω σε τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα, επί της οδού Μοναστηρίου, προκαλώντας υλικές ζημιές.


Στο συγκεκριμένο σημείο, πίσω από το αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, παρκάρουν αρκετοί οδηγοί τα οχήματα τους και από τα χαλάσματα προκλήθηκαν σοβαρές φθορές, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός. Λίγο νωρίτερα, επί της οδού Γιαννιτσών είχε καταρρεύσει σκεπή άλλου εγκαταλελειμμένου κτιρίου.


Οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και αρκετές είναι οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από πολίτες για περιπτώσεις με κοπές δέντρων και αφαίρεση αντικειμένων που εγκυμονούν κινδύνους.


Ειδικότερα, από τις 6:30 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, τα συνεργεία της πυροσβεστικής επενέβησαν σε 18 κοπές δέντρων και απομακρύνσεις κλαδιών από την άσφαλτο και άλλες δέκα αφαιρέσεις αντικειμένων.


Για παράδειγμα τέντες που είχαν αποκολληθεί, ιστοί από σημαίες και κομμάτι μουσαμά που κρεμόταν στον αέρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τραυματισμό πεζών ή οδηγών.


Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html