Suvivor All Star - Spoiler 12/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την Κυριακή την 1η ασυλία της εβδομάδας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Suvivor All Star - Spoiler 12/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει την Κυριακή την 1η ασυλία της εβδομάδας

Κατηγορία Survivor στις   3:50 μ.μ.  |  Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023




Με ενδιαφέρον αναμένεται το αυριανό επεισόδιο 


Ένα σερί ηττών έχουν διαγράψει οι Μπλε στο Survivor All Star, οι οποίοι στο τελευταίο συμβούλιο αποχαιρέτησαν έναν συμπαίκτη τους, τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο.


Μία νέα εβδομάδα έρχεται, αλλά το πόσο θα αλλάξουν οι καταστάσεις και οι ισορροπίες είναι άγνωστο. Οι Διάσημοι δείχνουν ασταμάτητοι αφού όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν την ίδια δυναμική.


Το ερώτημα είναι για την 1η ασυλία της εβδομάδας που έρχεται. Θα καταφέρουν οι Μαχητές να πάρουν την νίκη, η απλά θα γνωρίσουν ακόμα μία ήττα;


Όπως αναφέραμε οι Διάσημοι παίζουν δίχως αντίπαλο ενώ οι τρεις παίκτες στη κορυφή των στατιστικών να μοιάζουν άχαστοι (Σταυρούλα, Κατσούλης, Σχίζας).


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ομάδα των Διασήμων κερδίζει και αυτό τον αγώνα. Κερδίζει δηλαδή τη 1η ασυλία γι αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα οι Μπλε να πάνε ακόμα μια φορά στο συμβούλιο και να ψηφίσουν έναν ακόμα παίκτη τους!


Οι 4 παίκτες που απείλησαν πως θα αποχωρήσουν αν παρέμεναν Δαλάκα - Ασημίνα


Την αποκάλυψη ότι 4 παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που απείλησαν την παραγωγή πως θα αποχωρήσουν αν Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου παρέμεναν στο παιχνίδι έκανε η εκπομπή του Alpha "Καλύτερα δεν γίνεται".


Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν οι Νίκος Μπάτζης, Τάκης Καραγκούνιας, ο Στάθης Σχίζας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπαν στην παραγωγή ότι αν αποφασιστεί να επιστρέψουν οι δύο παίκτριες που πιάστηκαν με κινητό στη ζούγκλα αυτοί θα αποχωρήσουν.



Έφτασαν Ασημίνα και Δαλάκα στην Ελλάδα


Στην Ελλάδα έφτασαν πριν λίγη ώρα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Τα δυο κορίτσια ενώ βγήκαν μαζί, λίγα δευτερόλεπτα μετά οι άνθρωποι της παραγωγής τις χώρισαν με τις δυο γυναίκες να ακολουθούν ξεχωριστές εξόδους.


Όπως φαίνεται σε πλάνα του gossip.tv.gr, η Ασημίνα εμφανώς κουρασμένη από το πολύωρο ταξίδι έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στις κάμερες.


«Εγώ και η Κατερίνα βιώνουμε μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή και θα δείτε τις επόμενες ώρες την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα». Σε σχετική ερώτηση αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά, η πρώην παίκτρια απάντησε πως: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ», επανέλαβε.



Υπενθυμίζεται πως τα δύο κορίτσια είχαν αποβληθεί από το Survivor All Star μετά από παραβίαση ενός εκ των βασικών κανονισμών, αυτόν της επικοινωνίας. Οι δύο παίκτριες δεν είχαν επιστρέψει μέχρι τώρα στην Ελλάδα γιατί σχεδίαζαν να κάνουν ένα ραντεβού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, όμως αυτό ακυρώθηκε.


Η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει μετά τις τραγικές εξελίξεις με τον φονικό σεισμό, αφού άλλαξαν οι προτεραιότητες για τον Τούρκο παραγωγό.


Νέα ανάρτηση Ασημίνας - Δαλάκα - «Το ψέμα έχει ταυτότητα»


Tην Παρασκευή η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που αποβλήθηκαν από το ριάλιτι Survivor All Star, δεν αποδέχτηκαν τις κατηγορίες για χρήση κινητού τηλεφώνου, οι οποίες τις οδήγησαν εκτός παιχνιδιού, μετά από την απόφαση της παραγωγής.


Λίγες ώρες πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου «μίλησαν» με την ανάρτησή τους στο instagram.


«Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», ήταν η ανάρτηση όλο νόημα. Οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor All Star σύντομα θα δώσουν εξηγήσεις, μέσα από τις πρώτες τους δηλώσεις και τηλεοπτικές συνεντεύξεις.



Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html