Survivor spoiler 8/2: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Survivor spoiler 8/2: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας;

Κατηγορία Survivor στις   7:12 μ.μ.  |  Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023




Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star; Μπλε ή κόκκινη θα πανηγυρίσουν;


Το έπαθλο επικοινωνίας είναι πλέον μέσα στο Survivor All Star. Την περασμένη εβδομάδα ήταν οι κόκκινοι αυτοί που το απόλαυσε. Ποιος θα κερδίσει το δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor; Ξανά οι κόκκινοι, ή οι μπλε αυτή τη φορά;


Στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα έχουμε δει όλα. Ανατροπές, εκπλήξεις, βόμβες και πολλά ακόμα. Μία τέτοια είδαμε και στο επεισόδιο της Τρίτης. Δεν σας κρύβω, πως παρότι ξέραμε το οριστικό Survivor spoiler στο 9-9 έλεγα πως θα κερδίσουν ξανά οι κόκκινοι.


Τελικά οι μπλε κέρδισαν μία ασυλία, πήραν ένα έπαθλο φαγητού σε μία αναμέτρηση που είδαμε σε live μετάδοση από το Sportime. Παρά τη νίκη τους βέβαια, οι Μαχητές είναι που έχουν τρεις παίκτες στον τάκο, ενώ οι Διάσημοι μόλις έναν.


Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένα φαβορί να αποχωρήσει. Αν και αυτά ανατρέπονται. Διότι, ο κόσμος έχει το δικό του κριτήριο και όλα μπορεί να αλλάζουν μέσα στο διάστημα μίας ώρας χοντρικά που έχει το κοινό να ψηφίσει.



Survivor spoiler 8/2: Μαχητές ή Διάσημοι παίρνουν το έπαθλο επικοινωνίας;


Έξι διαδοχικές ήττες είχαν οι μπλε. Πέντε ασυλίες και ένα έπαθλο φαγητού. Και το συνολικό σκορ είχε φτάσει στο 14-5. Πλέον είναι στο 14-6. Αυτή η μείωση του σκορ ήταν σημαντική, κυρίως για την ψυχολογία των Μαχητών.


Το μενού έχει το δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας στο πρώτο ελληνικό Survivor All Star. Στο πρώτο, νικητές ήταν οι Διάσημοι. Οι κόκκινοι απόλαυσαν tweets και σχόλια από το κοινό που παρακολουθεί. Να δούμε τι θα έχει αυτή τη φορά αν τον κερδίσουν ξανά εκείνοι. Διότι, οι μπλε θα έχουν ακριβώς το ίδιο. Το έπαθλο επικοινωνίας πάει με βαθμίδες.


Οι μπλε πήραν ψυχολογία, γέμισαν το στομάχι τους και πάνε ανεβασμένοι στο επόμενο αγώνισμα. Από την άλλη πλευρά, οι κόκκινοι δεν μένουν συχνά σε ήττες. Έχουν τον τρόπο να αντιδρούν και να επανακάμπτουν. Ποιο από τα δύο σενάρια θα ισχύσει.


Αυτή τη φορά δεν είναι ούτε εκτίμηση, ούτε πρόβλεψη. Η πληροφορία από τον Άγιο Δομίνικο είναι… γκαραντί. Οι κόκκινοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Με άλλα λόγια, στο ίδιο έργο θεατές ξανά.



Πηγή: sportime.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html