Μήνυση από Ευαγγελάτο και Live News στον 23χρονο που μιλάει για «χρηματισμό» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Μήνυση από Ευαγγελάτο και Live News στον 23χρονο που μιλάει για «χρηματισμό»

Κατηγορία media στις   8:55 π.μ.  |  Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023


Ο 23χρονος Ελλάδιος θέλησε να δείξει πού ήταν το διαμέρισμα - κολαστήριο της «Κιβωτού του Κόσμου», στο οποίο είχαν αναφερθεί πολλοί πρώην τρόφιμοι.


Mήνυση κατά του 23χρονου που υποστηρίζει ότι η εκπομπή Live News του έδωσε χρήματα για να καταγγείλει την Κιβωτό του Κόσμου, υποβάλλει ο Νίκος Ευαγγελάτος και η εκπομπή του.


«Καλύτερα να ήμουν φυλακή παρά στην "Κιβωτό". Καλύτερα να ήμουν εκεί». Αυτά έλεγε ο 23χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιος, ο οποίος στις αρχές Δεκεμβρίου προσέγγισε μόνος του την δημοσιογραφική ομάδα του Live News στο MEGA, ζητώντας να μιλήσει για τα όσα βίωσε μέσα στη δομή.


«Ήμασταν 14 ετών και δουλεύαμε μέσα στην "Κιβωτό". Δηλαδή καλύτερα στη φυλακή παρά στην ‘Κιβωτό’, κ. Ευαγγελάτε», επαναλάμβανε τότε ο 23χρονος. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, ο Ελλάδιος έλεγε σε ζωντανή σύνδεση ότι έπεσε θύμα σωματικής κακοποίησης. «Εμένα με έχουν χτυπήσει δυο φορές μέσα στην ‘Κιβωτό’. Εγώ λέω καθαρά με ονόματα γιατί δεν κρύβομαι».


Αργότερα ο 23χρονος Ελλάδιος θέλησε να δείξει πού ήταν το διαμέρισμα - κολαστήριο της «Κιβωτού του Κόσμου», στο οποίο είχαν αναφερθεί πολλοί πρώην τρόφιμοι.


«Εδώ είναι τα χειρότερα χρόνια που έχω ζήσει πραγματικά. Κι αν θέλετε να κατεβούμε γιατί αρχίζω και τα ενθυμούμαι και στεναχωριέμαι τζάμπα γι’ αυτούς τους ανθρώπους». Ακόμη, υποστήριξε ότι οι κάδοι που έδειχνε στην εκπομπή ήταν το μέρος που κατέληγαν οι δωρεές στην «Κιβωτό».


Αυτός ο άνθρωπος σήμερα κάνει στροφή 180 μοιρών. Κάνει το άσπρο μαύρο και φτάνει στο σημείο μέσω του site «EKKLISIA ONLINE» να πει πως χρηματίστηκε για να πει όσα είπε.


Τα απειλητικά μηνύματα


Μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Ελλάδιος, όπως είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος, άρχισε να στέλνει μηνύματα στο LIVE NEWS ζητώντας χρήματα. «Έχω μεγάλο πρόβλημα. Τσακώθηκα με αυτόν που έμενα. Δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε σπίτι. Δεν έχω ούτε να φάω. Ζητάω βοήθεια».


Τα μηνύματα συνέχιζαν ως εξής: «Εγώ με τον καινούργιο χρόνο θα βγω σε άλλη εκπομπή και μην το παίρνεις ότι σε απειλώ. Θα με ακούσεις στην άλλη εκπομπή και τα λέμε». Ώσπου, έφτασε στο σημείο να διατυπώσει ακόμη και απειλές: «Κι όποιος με ενοχλήσει, έχω μπει και πάλι σε συμμορία. Κι άμα τύχει να συναντηθούμε στον δρόμο… θα τα ‘πούμε’».


Τα «καλέσματα» μέσω Facebook


Λίγες μέρες αργότερα, ανώτατο στέλεχος της «Κιβωτού» και σήμερα κατηγορούμενος, κάνει ένα άνοιγμα μέσω του Facebook ζητώντας μάρτυρες υπεράσπισης του πατρός Αντωνίου.


«Αγαπητοί φίλοι της ‘Κιβωτού του κόσμου’ και του πατέρα Αντώνιου. Η διαδικασία σύνταξης του υπομνήματος και η συλλογή μαρτυριών έχει αρχίσει. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν την μαρτυρία τους μπορούν να αποστείλουν ένα κείμενο στη διεύθυνση αυτή». «Παρακαλώ μην κατακρίνουμε και αποθαρρύνουμε τον Ελλάδιο. Έστω και λίγο αργά, έκανε το σωστό και φέρθηκε γενναία».


Το LIVE NEWS του MEGA, πάντως, όπως τόνισε ο Νίκος Ευαγγελάτος, έχει ήδη κινηθεί νομικά για τις κατηγορίες του Ελλάδιου.



Πηγή: gazzetta.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html