Βόμβα Κατερινόπουλου για τους δολοφόνους του Καραϊβάζ - Ο επόμενος στόχος τους! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Βόμβα Κατερινόπουλου για τους δολοφόνους του Καραϊβάζ - Ο επόμενος στόχος τους!

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:10 π.μ.  |  Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023




Μήνυμα έστειλε μέσω αέρα ο πρώην Ταξίαρχος, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και την κινητικότητα που υπάρχει τα τελευταία 24ωρα στον υπόκοσμο.


Την αθώωση των κατηγορουμένων της υπόθεσης Greek Mafia σχολίασε με «καρφιά» ο Θανάσης Κατερινόπουλος.


Πρόκειται για την δίκη που αφορούσε στα πλημμελήματα της υπόθεσης, καθώς για τα κακουργήματα βρίσκεται σε εξέλιξη κύρια ανάκριση. Η υπόθεση αφορά την έρευνα της ΕΥΠ την περίοδο 2015-2017 για τη διαφθορά στο εσωτερικό της Αστυνομίας και την κατανομή των εισπράξεων από εκατοντάδες οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες στην Αθήνα.


Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο ταξίαρχος εν αποστρατεία κ. Κατερινόπουλος άφησε αιχμές λέγοντας: «Αυτός που μίλησε, να προσέχει για να μη βρεθεί σε κανένα χαντάκι. Πρέπει να προσέχει μη βρεθεί στον Άγιο Πέτρο. Θα τρέχουμε σε καμιά κηδεία καμιά μέρα και θα είναι κρίμα. Ένας άνθρωπος είναι ήδη στον Άγιο Πέτρο. Μη ξεχνάτε ότι κάποιος είναι στον Άγιο Πέτρο σήμερα» σχολίασε σχετικά... φωτογραφίζοντας προφανώς για ακόμα μία φορά τον άδικο χαμό του Γιώργου Καραϊβάζ που κάποιοι φοβόταν για τις αποκαλύψεις που θα έκανε με το ρεπορτάζ του.


 



 

Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει την υπόθεση διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ." itemprop="description" />

Βόμβα Κατερινόπουλου: "Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Καραϊβάζ - Άτομα με κύρος στην κοινωνία"! (Vid)


Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί «χτύπημα» κατά της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του Τύπου, όπως ζητά να χαρακτηριστεί και η οικογένειά του.


Στην ερώτηση για το αν ήταν τρομοκρατικό χτύπημα, ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, απάντησε πως πίσω από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκεται το οργανωμένο έγκλημα.


Ερωτηθείς σχετικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε ξεκάθαρα: «Ο Γιώργος ήταν φίλος και είχα την τύχη να τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Πριν καν γίνω πρόεδρος των αξιωματικών.  Είναι έργο του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση. Οργανωμένο έγκλημα είναι πίσω από την δολοφονία του Γιώργου ΚαραΪβάζ.  Δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε κάποιους κακοποιούς που βρίσκονται μέσα στη φυλακή.


Κάποιοι συμμετέχουν στις οργανωμένες ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος και άτομα που έχουν ένα κύρος σ’ αυτή την κοινωνία και δέχονται τα σέβη των ανθρώπων αυτής της κοινωνίας».


Παράλληλα ωστόσο υπογράμμισε πως δεν υπάρχει διεθνής νομικός όρος που να δίνει τον σαφή ορισμό της τρομοκρατίας, ώστε με συγκεκριμένα κριτήρια να ενταχθεί ή όχι κάποια πράξη τρομοκρατία:


«Δεν υπάρχει κανένας νομικός όρος που να λέει τι είναι τρομοκρατία. Παγκοσμίως. Ουδέποτε έδωσαν έναν ορισμό τι είναι τρομοκρατία.


Άρα είναι στην ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας να το εντάξει όπου γουστάρει.


Είναι οργανωμένο έγκλημα. Ποιος μου λέει πως πίσω από το οργανωμένο έγκλημα ή κάποια ποσά από το οργανωμένο έγκλημα δεν καταλήγουν και σε κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις»


Πηγή: sportdog.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html