Άγρια κόντρα οπαδών και συναγερμός - "Αν σηκώσουν πανό, θα γίνει πόλεμος" « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Άγρια κόντρα οπαδών και συναγερμός - "Αν σηκώσουν πανό, θα γίνει πόλεμος"

Κατηγορία Διεθνή στις   3:15 μ.μ.  |  Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023


Οι ultras της Ρόμα συναντήθηκαν με αυτούς της Λάτσιο μετά την επίθεση των Σέρβων του Ερυθρού Αστέρα και βράζουν με τους Ναπολιτάνους.


Οι οργανωμένοι οπαδοί των ιταλικών ομάδων έχουν έρθει σε πρώτο πλάνο φέτος. Για διάφορους λόγους. Αυτοί της Ιντερ, για παράδειγμα, έζησαν τη δολοφονία ενός εκ των ηγετών τους. Αυτοί των Ρόμα και Νάπολι, στη συνέχεια, έπαιξαν ξύλο στην autostrada. Και τώρα, έπειτα από αυτό το γεγονός, είχαμε την ενέδρα οπαδών του Ερυθρού Αστέρα σε αυτούς των Τζαλορόσι. Ενέδρα στην οποία πήραν πανό των Fedayn και σημαίες. Ενέδρα που οι οπαδοί της Ρόμα, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, χρεώνουν στους ultras της Νάπολι. Είναι πεπεισμένοι, δηλαδή, ότι οι Σέρβοι έκαναν ό,τι έκαναν κατόπιν εντολής των Ναπολιτάνων.


Μια περίεργη κατάσταση γενικά, η οποία γίνεται πιο περίεργη -και επικίνδυνη- για τον εξής λόγο: Αργά το βράδυ της Κυριακής (5/2), όπως αποκαλύφθηκε τώρα, στη Ρώμη είχαμε συνάντηση… αντιπάλων. Συγκεκριμένα, οι ultras των Τζαλορόσι συναντήθηκαν με αυτούς της Λάτσιο. Μια συνάντηση στην οποία τούς ενημέρωσαν για ό,τι έγινε και για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πλέον. Οι ενέδρες δεν είναι κάτι που συνηθίζεται από τους ultras, αλλά τώρα έγινε. Και από τη στιγμή που έγινε, η ιταλική αστυνομία, αναφέρουν τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ανησυχεί πολύ. Ανησυχεί για το ποια θα είναι η αντίδραση, για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.


Την ίδια ώρα, όπως αναφέρεται στα ίδια δημοσιεύματα, υπάρχει η εξής προειδοποίηση από Ρώμη προς Νάπολη: «Αν σηκώσετε πανό των Fedayn στο γήπεδο θα ακολουθήσει πόλεμος και δεν θα τον σταματήσει κανείς».


Πηγή:  italians.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html