Κορυδαλλός: Σε άθλια κατάσταση βρήκαν ηλικιωμένους κλειδωμένους σε ιδιωτικό γηροκομείο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Κορυδαλλός: Σε άθλια κατάσταση βρήκαν ηλικιωμένους κλειδωμένους σε ιδιωτικό γηροκομείο

Κατηγορία Αττική στις   12:10 π.μ.  |  Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023




Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής βρήκε ηλικιωμένους τρόφιμους ενός ιδιωτικού γηροκομείου στον Κορυδαλλό να είναι κλειδωμένοι και εγκαταλελειμμένοι μέσα στον χώρο, ενώ είχαν υπάρξει καταγγελίες ότι οι άνθρωποι ζουν υπό άθλιες συνθήκες.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ελεγκτές της Περιφέρειας Αττικής πήγαν στο ιδιωτικό γηροκομείο στον Κορυδαλλό και βρήκαν την είσοδό του σφραγισμένη με λουκέτα, τα οποία χρειάστηκε να σπάσουν για να μπουν μέσα και να βρουν τους ηλικιωμένους.


Στο συγκεκριμένο γηροκομείο στον Κορυδαλλό έχουν πάει γιατροί και νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για να τους εξετάσουν και γενικότερα να βρίσκονται κοντά τους. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, εκτός την εξαθλίωση και την αφυδάτωση που έχουν υποστεί, παρουσιάζουν και ψώρα.


Στο παρελθόν είχαν υπάρξει καταγγελίες για το συγκεκριμένο ιδιωτικό γηροκομείο στον Κορυδαλλό ενώ είχαν επιβληθεί και πρόστιμα, ωστόσο φαίνεται πως η δομή συνέχιζε να λειτουργεί κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης για τους ηλικιωμένους.


Από την κατάσταση της υγείας τους θα κριθεί εάν θα είναι αναγκαία η μεταφορά τους στα νοσοκομεία ή σε άλλες μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.


Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν ή αναρτώνται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι φωτογραφίες αρχείου και δεν σχετίζονται με το επίμαχο γηροκομείο.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html